pluto_nova
Moderator
Dzięki dziewczyny, w ciążach miałam robione obciążenie daaaawno temu to pamietam jak to wyglądało, chciałam się upewnić, że to badanie wygląda tak samo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny, w ciążach miałam robione obciążenie daaaawno temu to pamietam jak to wyglądało, chciałam się upewnić, że to badanie wygląda tak samo![]()
Robiłaś krzywą glukozy czy insulinowa ?Ja polecam, robiłam w ciążach. Potem jakiś czas po ciąży i było okej wszystko.
Zrobiłam jakiś tydzień czy dwa temu i dupamam metę
Robiłaś krzywą glukozy czy insulinowa ?
No na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był spory@Anasta07 czemu "wow" na moje wyniki? Widzicie w nich coś złego czego ja nie widzę? Oprócz insuliny oczywiście, ale już ją unormowałam
Masz też za niski poziom witaminy D3No na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był sporyA lekarz coś mówił o dysproporcji stosunku lh:FSH?
Tak tak wiem, już też suplementuje. Te wyniki były 2 lata temuMasz też za niski poziom witaminy D3
Nie mówił nicNo na tą dużą insulinę i podwyższona glukoze na czczo, wiem że już dostałaś leki, no ale wzrost był sporyA lekarz coś mówił o dysproporcji stosunku lh:FSH?
Ja miałam podobny stosunek fsh do lh i też lekarz nic nie powiedział. U mnie w lutym fsh 7.2 a lh 4.8 a w maju już fsh 6.61 a lh 5.81 wiec juz zbliżony do 1.Nie mówił nicmyślałam, że ważne że LH nie jest większe od FSH. A o czym może świadczyć ta dysproporcja?
No jak zobaczyłam jakie krzywe insulinowe mają niektóre z was i już dostają metformine to faktycznie moja to kosmos była![]()