reklama
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytęHej niewiele wniosła, w poniedziałek zapadnie decyzja czy w sobotę podchodzimy do transferu. Endometrium jest jeszcze cienkie jest też i pęcherzyk ma 14 mm i robiłam estradiol i progesteron. Więc czekamy...

Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej dziewczyny !
Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie 
muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.

Katalinazed
Hej dziewczyny
endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh

Hej przykro mi że jeszcze musisz czekaćHej dziewczynyendometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh

Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąc

Dwa tygodnie miną szybkoHej dziewczyny !Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie
muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.

Katie92
Zaangażowana w BB
Super! Szybko przeleci!Hej dziewczyny !Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie

Katie92
Zaangażowana w BB
Wierzę. A czekanie najgorsze.Hej dziewczynyendometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh

Katie92
Zaangażowana w BB
Organizm słabo reaguje na stymulacje?Hej przykro mi że jeszcze musisz czekaćciągła niewiadoma męczy
Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąclekarz dziś nie do końca był zadowolony z wielkości i ilości pęcherzyków. Jeszcze do jutra biorę Bemfole 150 i Orgalutran
![]()

reklama
Nadzieja1992
Wiesz niby szybko i nie jak człowiek taki niecierpliwyDwa tygodnie miną szybko![]()