reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zęby małego to fatamorgana nic mu się nie wybija i nie wybiło a po nocach dalej porykuje i nie wiem dlaczego idę jutro i tak do lekarza bo mleko mi się kończy to niech go obejrzy bo jakoś mi to spokoju nie daje:tak::tak::-(
u nas z zębami są lepsze i gorsze dni:dry: wczoraj Szymuś dostał jakiejś wysypki dziwnej - drobne czerwone krosteczki koło noska. w jednym miejscu tylko:dry: też mi to nie daje spokoju :baffled:

reklama
na samym nosku to po jedzonku raczej nie chociaż dzieci są różne.Mój dostaje na policzkach, pleckach i pod kolankami i innych zgjęciach
toteż sobie pomyślałam, że jakby po jedzeniu to nie tak miejscowo by dostał tylko w kilku miejscach. nic. po kąpieli bepanthen. jak mu nie przejdzie to śmigniemy do pediatry.

Hej.
Suchajcie ja do was z takim małym problemem, może mi coś doradzicie.
Moja siostra mieszka teraz w Irlandii, tam urodziła 2 tyg temu córke, i nie może karmić piersią, więc najpierw karmiła irlandzkim mlekiem, ale mała nie mogła zrobić kupki i miała zaparcia to ją bardzo stresowała bo mała ciągle płakała a siostra razem z nią. Jakieś 3 dni temu zmienili mleko na bebiko 1 ale mała zaczeła w każdą pieluchę robić kupkę, i to ich martwi bo mała zaczyna mieć obszczypaną dupkę. Była u polskiej lekarki, ale nic jej nie powiedziała. A pozatym ta lekarka nie kazała podawać d3 bo powiedziała że jest dosyć w mleku, dziwne ja też karmiłam butelką a lekarz nigdy mi nie mówił że niemam podawać d3. Sama niewiem. Napiszcie co o tym myślicie bo niewiem jak siorce pomóc.
Narazie zmykam, musze wyjśc z psami w łaki, za h bedę.

Witam i o zdrówko pytam! Byliśmy na placu zabaw! Trzy godzinki;-) a jeszcze młode do domu nie chcieli wracac. Na syrenie jechałąm:baffled: Zmęczona jestem a nogi mi do **** wchodzą. A teraz mnie czeka randka w kuchni.... z garami:dry::dry::dry::dry:
Smykam! Do potem koffane:tak:

no widze tutaj ząblakowo,,,wysypkowo,,,ojoj no oby wysypki cyz krostki poszły wonnn,,,,a zabalki bezbolesnie wyszły,,,

sikoreczka nono tylko za głeboko niehc te nogi ci neiw chodza,,bo bedzie oj bedzie bolałoo:laugh2::laugh2::-p:-p;-)
Bodzia miłegow ylegiwania,,,,

Acccch pogoda sprzyja spacerkom..i katarom alergicznym :angry: Wrrr...mam tak wysuszona sluzowke w nosie ze musze chyba Sterimarem psikac...

Madzka - chyba musisz pomyslec o drugich oczach :-p...okna mam brudne i to w taka piekna pogode jak dzis nalepiej widac :tak::tak:
Bodzia-przejdzie zara

A reszta dzie?

reklama
Młody wykąpkany najedzony i teraz udaje,że nie jest zmęczony...
Sikoreczka ja tyż idę na takową randke now;-):-D:-D:-D:-D:-D
Madźka będzie dobrze do jutra mu zejdzie
Agga ja też karmiłam mlekiem modyfikowanym i dawałam d3 i daje cały czas a co do kupek to dzieci tak mają że mogą walić w każdą pieluche albo nie robić przez trzy dni więc na moje nie ma powodów do zmartwień
Ewcia prace już poprawione?
Staś sobie znalazł nowy sposób wyprowadzania mamy z równowagi i namiętnie odpina sobie papmersa jak tylko go zapne i tak zmiana pieluchy ciągnie się w nieskończoność

Do góry