reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula dzięki, też jej mówiłam że to normalne, że chyba z moją Pati też tak było.Wiesz słabo pamiętam, było to 9 latek temu a do tego byłam młoda i głupiutka, dlatego chciałam poradzić się was.Macie mładsze dzieciaczki, dlatego uważam że lepiej pamiętacie. W sumie u mnie przydałoby się już (albo dopiero) drugie, he he.

reklama
Ja właśnie poskładałam pranie jedną reką, a surfuję przy użyciu drugiej ręki. Mąż w domu, czyta gazetę jednym okiem, drugim łypie w strone kompa kiedy go wreszcie wpuszcze.:-)
A buty Cary widzu. Nie wiem czy fajne bo nie lubię obcasów.:-p
Tak tak Stasie to twardziele....
Moj zaraz tez zasiadzie ale razem ze mna...bedziemy bawic sie w architektow ;-) :-D
Ale poki co usypia Kubka :tak::tak:

Robicie dzis jaka popijawe Lachony?;-)

A ja nie widzu:no::no: :-:)-(Mój dzisiaj wyjątkowo zasnął sam i dość szybko przede mną jeszcze sterta prasowania po balkonowaniu a już mi i ręce i nogi odpadają.Sprawdziłam m. połączenia pociągiem do pracy od teściów bo m. pracuj na dworcu i nie wiele straci na spaniu naprawdę połączenia są idealne.Strasznie się cieszę bo nie będę za długo sama z teściami.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anula dzięki, też jej mówiłam że to normalne, że chyba z moją Pati też tak było.Wiesz słabo pamiętam, było to 9 latek temu a do tego byłam młoda i głupiutka, dlatego chciałam poradzić się was.Macie mładsze dzieciaczki, dlatego uważam że lepiej pamiętacie. W sumie u mnie przydałoby się już (albo dopiero) drugie, he he.
nie ma sprawy i trzymam kciuki powodzenia:tak:;-):-D:-D
Meg a popijawa jak najbardziej bo chyba mecz dzisiaj;-);-)

Anula ja też nie widze:no::no:
Widze tylko Care z Daśkiem.:-D:tak:Ślicznie wyglądają:laugh2::laugh2:
Ja zaraz nyny a dokładnie do łóżka bo CSI dziś nadają.Czuje się trochu lepiej ale Młody śpi od 17,30:baffled:Aż się boje go ruszyć...Bo jeszcze mi się wybudzi i nie da spac do 23:baffled:Qurcze myślicie,że to od tego,że ostatnio go wypędzma na dwór bez wózka i do tego nie biore na ręce??? Może go przemęczyłam??? Śpi i spi.....
Chaciałam zrobić jutro dzień chorasków, w domku bez łażenia ale skończyłam książke więc mus jutro do biblioteki iść;-);-)

reklama
Do góry