reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bardzo mi się w Darłówku podobało i byliśmy w fajnej i niedrogiej kwaterze tyle,że wszędzie daleko....
A my uderzamy do Łaz,ja zmałym na dwa tygodnie am się okaże hihi 30.06 wyjazd i prawie tylko tym już żyję:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z tamtej kwatery miałaś daleko? Bo jak dzisiaj przeglądałam to tak od 150-300 metrów o morza i tyle też od centrum. To nie tak strasznie daleko. No tylko do Darłowa 2,5 km, a tam dojeżdża pociąg:baffled: Dalej nie wiem jak z dojazdem:dry:
A ja wam troszkę zatańcze

reklama
z tamtej kwatery miałaś daleko? Bo jak dzisiaj przeglądałam to tak od 150-300 metrów o morza i tyle też od centrum. To nie tak strasznie daleko. No tylko do Darłowa 2,5 km, a tam dojeżdża pociąg:baffled: Dalej nie wiem jak z dojazdem:dry:
A ja wam troszkę zatańcze
Slicznie tańczysz.a z Darłowa to co chwilę busiki jeżdzą do Darłówka więc się nie martw.A z wrocławia chyba jedzie pks bezposrednio do Darłówka,albo z zielonej góry no gdzieś tam zaczyna i wychodzi taniej niż pociąd no przynajmniej 2 lata temu tak było.

Asiulinka i mam pytanie nie z imprezy ile Twój Grześ ma ząbków i czy sam wstaje?Bo,że raczkuje to już pisałaś prawda?Mój nic nie robi oprócz siedzenia i chodzenia jak go trzymam pod paszkami,no i bezzębny jest potworek
Grzesio ma 7 ząbków:sorry2: I następny chyba mu się przebija, bo dziąsło jakieś takie nabrzmiałe. Ale Maciuś w jego wieku miał 2, a znajomej roczna córka ma 1.
Potrafi już sam wstać trzymając się czegoś i potrafi nawet pare kroczków zrobić trzymając się np. stołu.:tak:

Sikoreczka opalenizna piękna. A kto Ci plecki smarował?:dry::rofl2:

reklama
Grzesio ma 7 ząbków:sorry2: I następny chyba mu się przebija, bo dziąsło jakieś takie nabrzmiałe. Ale Maciuś w jego wieku miał 2, a znajomej roczna córka ma 1.
Potrafi już sam wstać trzymając się czegoś i potrafi nawet pare kroczków zrobić trzymając się np. stołu.:tak:
A ten mój taki opóźniony:-( Wszystkiego Najlepszeggo dla Grzesia

Załączniki

• 02.gif
    02.gif
    19,4 KB · Wyświetleń: 28
Do góry