Hejcześć, chciałam się przywitaćmam 26 lat, od 2020 roku staram się i ciążę. Mam za sobą jedna ciążę bezzarodkowa.
Właśnie jestem po pierwszej wizycie w invimed, lekarz zaproponowała iui, nie wiem czego się spodziewać.
Zarówno ja jak i mąż mamy bardzo dobre wyniki.
reklama
eij
Fanka BB :)
Najlepiej wejdź na stronę Invicta Bydgoszcz tam na dole masz rubryki do kontaktu. Napisz do nich, oddzwonią szybkoBardzo dziekuje , bede dzwonic. W sierpniu mam urlop![]()
mariaantonina96
No właśnie czytałam listę i zastanawiam się czy jak miałam robione w lutym nie które z tych badań to czy muszę powtarzać?Hejzycze powodzenia
, jak to Twoja pierwsza iui to na pewno będziecie musieli porobić wymagane badania przed iui
![]()
macie jakąś listę jakie badania potrzebowaliście
Jest jakaś ustawowa lista wymaganych badań w internecie jak sobie wpiszesz to Ci wyskoczy ale tez kazdw klinika może mieć dodatkowe wytyczne. Może na stronie kliniki będzie?No właśnie czytałam listę i zastanawiam się czy jak miałam robione w lutym nie które z tych badań to czy muszę powtarzać?
macie jakąś listę jakie badania potrzebowaliście
Z tego co kojarzę niektóre badania mialy ważność 3 mce wiec pewnie czesc bedzie do powtorzenia
Dzieki 
Hej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
Madame JS
Jeszcze za wcześnie na utratę nadziei - po jednej IUI ;-) Trzymaj się!Hej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
Trzymam kciuki za beteHej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
DziękujęTrzymam kciuki za bete![]()
reklama
Pewnie masz racje . Chyba już później przychodzi taki kryzys i człowiek zaczyna wątpić że coś się uda .Jeszcze za wcześnie na utratę nadziei - po jednej IUI ;-) Trzymaj się!
Podziel się: