reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przyjechał wieczorem do mojego domu osobiście bez mojej wiedzy. Ja to podpisałam czego żałuję bardzo ,mogę jedynie się odwołać od tego w ciągu 14 dni. Powiedział że jeśli nie podpisze to i tak uprawomocni się za 14 dni bo on pisze notatkę że mi doręczył i mojego podpisu nie potrzebuje tyle że opoznie to w czasie 14 dni
co za c....j !!!!

reklama
Przyjechał wieczorem do mojego domu osobiście bez mojej wiedzy. Ja to podpisałam czego żałuję bardzo ,mogę jedynie się odwołać od tego w ciągu 14 dni. Powiedział że jeśli nie podpisze to i tak uprawomocni się za 14 dni bo on pisze notatkę że mi doręczył i mojego podpisu nie potrzebuje tyle że opoznie to w czasie 14 dni
Skandal!

To juz jest mega chamstwo,do domu przyjezdzac,wiedzieli dokladnie ,ze to podpiszesz.Ja bym zadzqonila do panstwowej inspekcji pracy i zapytala,czy im wogole takie numery wolno odwalac .Nie wrocilabym tam juz po macierzynskim.w zyciu☝

Zalipost..muszę się wygadać bo nie umiem znaleźć sobie miejsca i cała się trzęsie z nerwów ,choć staram się myśleć o dziecku. Od 15 lat pracuje w firmie państwowej na jednym stanowisku dodam że są to sluzby mundurowe i wczoraj mój przełożony będąc na zwolnieniu lekarskim z uwagi na ciążę wręczył mi umowę ze przenoszą mnie na inne stanowisko do innej miejscowości z zachowaniem dotychczasowej pensji...ja się pytam gdzie jest ochrona kobiet w ciąży !!!jak moNa tak traktować ludzi bo co bo im teraz zawadzam bo mnie nie ma i nie jestem potrzebna .. służy mi odwołanie od decyzji w ciągu 14 dni. Wg mnie nie mogli tego zrobić bo chroni mnie prawo ale oni mają swoje przepisy i z uśmiechem na twarzy mówią że mogę się odwołać czytaj...kopać z koniem a jak nawet wygrasz to jak wrócisz to się odwdzięczymy...jak tak można ..nasza służba opiera się na takich samych przepisach jak kodeks i ochrona rodzicielska 😓😓😓😓
po porodzie bedziesz rok w domu. Potem masz prawo do redulcji etatu nawet o polowe co sprawia ze przez rok nie moga Cie zwolnic. Bedziesz musiala troche z tego czasu poswiecic na znalezenie czegos innego i przeorgabizowanie zycia, bo wg mnie powrot tam po takim swinstwie nie ma sensu. A jak juz sie uwolnisz to naslij pip.

reklama
Do góry