annemarie
Fanka BB :)
ja pitole to oni wieksi niz moje pojedyncze
U mnie starsza 49,5cm 3090, mlodsza 49cm i 3330
Obie przez pierwszy miesiac jechaly na rozmiarze 50, w 56 tonely.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pitole to oni wieksi niz moje pojedyncze
U mnie starsza 49,5cm 3090, mlodsza 49cm i 3330
Obie przez pierwszy miesiac jechaly na rozmiarze 50, w 56 tonely.
za taki hajs to do ES dawajKtóraś rezerwowała wczasy na naszym Bałtykiem? szukam i ceny oszalały. za 9 noclegów wyskakują ceny rzędu 6-7 tys oczywiście to są najtańsze opcje. Jeszcze kiedyś można było w ciemno jechać ale teraz już z tego wyrosłam.
Baltyk jest drozszy niz Turcja i Hiszpania...tyle ze tu masz pogode murowana,nad Baltykiem juz niestety nie.za taki hajs to do ES dawaj![]()
Na razie są lekko większe niż zakłada tabelkato wez lekarza cisnij o to zeby Ci podawal ich centyl, bedzie Ci latwiej ocenic![]()
Ja o 50 w ogóle nie pomyślałamDuże dzieciakija mydlalam, żeby zacząć od kilku sztuk 50, ale może rzeczywiście nie będą potrzebne tak małe
Za taką cenę to już lepiej za granicę, chociaż pogoda pewnaKtóraś rezerwowała wczasy na naszym Bałtykiem? szukam i ceny oszalały. za 9 noclegów wyskakują ceny rzędu 6-7 tys oczywiście to są najtańsze opcje. Jeszcze kiedyś można było w ciemno jechać ale teraz już z tego wyrosłam.
otoz to. 30-35C jak w banku, niestetyBaltyk jest drozszy niz Turcja i Hiszpania...tyle ze tu masz pogode murowana,nad Baltykiem juz niestety nie.
Te cale obliczenia z usg sa nie dokladne,u mnie jedynie ginekolog malo sie pomylil,w szpitalu przez cc usg pokazywalo o 700 gr wiecej,a to juz duzo.Na koncu wyszlo i tak mniej .Na razie są lekko większe niż zakłada tabelka![]()
juz kiedys ontym gadalysmu tu - u mnie byly bardzo precyzyjne. Mysle, ze to kwestis sprzetu i dokladnosci pomiaru. Moja lekarka miala pierdolca na punkcie przyrostow i byla meega dokladna. Margines bledu wyniosl u niej mniej niz 100g.Te cale obliczenia z usg sa nie dokladne,u mnie jedynie ginekolog malo sie pomylil,w szpitalu przez cc usg pokazywalo o 700 gr wiecej,a to juz duzo.Na koncu wyszlo i tak mniej .
Po cc bedzie pare dni w szpitalu,zawsze mozecie w tym czasie wieksze albo mniejsze zorganizowac.