reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

No dzieje się 🙈🙈🙈

Załączniki

• Screenshot_2022-06-30-12-46-41-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-30-12-46-41-246_com.android.chrome.jpg
    109,8 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20220630_130508.jpg
    IMG_20220630_130508.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Jakby co to wcale do mnie to nie dociera 🤣
Ja od samego początku wierzyłam w Twoją wysoką betę chyba bardziej jak w swoją 🙈
Ja mam zagwozdkę 🙈 jesteśmy na wakacjach i planujemy wracać w poniedziałek chyba, a w poniedziałek mogę się testować ale w pobliżu nie ma laboratorium żeby zrobić betę 🙈zastanawiam się nad testem z apteki 🤔 tylko wiem że one potrafią być fałszywie dodatnie oraz fałszywie ujemne 😔

Ja od samego początku wierzyłam w Twoją wysoką betę chyba bardziej jak w swoją 🙈
Ja mam zagwozdkę 🙈 jesteśmy na wakacjach i planujemy wracać w poniedziałek chyba, a w poniedziałek mogę się testować ale w pobliżu nie ma laboratorium żeby zrobić betę 🙈zastanawiam się nad testem z apteki 🤔 tylko wiem że one potrafią być fałszywie dodatnie oraz fałszywie ujemne 😔
No z testami różnie bywa mi kiedyś jeden zrobił psikusa. Test z krwi zawsze da nam odpowiedź.

reklama
Dlatego mój partner chce wrócić w niedzielę żebym w poniedziałek poszła

ja już po wizycie , zgoda podpisana :)
czekamy na miesiączkę 😊
Super ❤️
Zauważyliście że non stop na coś czekamy🤣 to jest straszne a to a miesiączkę, potem na pęcherzyki, punkcję, in vitro, wyniki, USG, serduszko...
Ile trzeba mieć w sobie siły i cierpliwości by przez to wszystko przejść.

Do góry