reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwna sytuacja proszę o pomoc

Ania26xd

Początkująca w BB
Witam cykle mam co 27 dni miesiączkę miałam 10.06 owulacja była 25.06 "potwierdzona" testem okres powinnam dostać 7.07 do tej pory nie mam test ciążowy robiłam negatywny nie wiem co już myśleć bóle mam jak na miesiączkę śluz mam przezroczysty ciągnący...

reklama
Witam cykle mam co 27 dni miesiączkę miałam 10.06 owulacja była 25.06 "potwierdzona" testem okres powinnam dostać 7.07 do tej pory nie mam test ciążowy robiłam negatywny nie wiem co już myśleć bóle mam jak na miesiączkę śluz mam przezroczysty ciągnący...
Podobno pozytywny test owulacyjny wcale nie musi oznaczać, że owulacja na pewno wystąpiła 🤔
Ja na twoim miejscu zrobiłabym betę hcg z krwi, żeby wykluczyć albo potwierdzić ewentualną ciążę. Jeśli wynik będzie negatywny, to starałabym się czekać na okres. Może być tak, że owulacja była jednak później niż myślisz, albo w ogóle nie doszło do zapłodnienia w tym cyklu

Jeśli pozytywny test owulacyjny miałaś 25.06 to od tego momentu owulacja mogła wystąpić w ciągu 24-36h.
Okres ci się niewiele spóźnia.

Nie wiem właśnie ..chyba poczekam do poniedziałku na betę od kilku dni mierze temp w pochwie i mam powyżej 37..zobaczymy

IMG_20220710_170033.jpg

Przejrzałam twoje wpisy. Jeżeli starasz się o dziecko idź do ginekologa i przebadaj się dokładnie. Od grudnia tamtego roku cięgle masz dziwne spóźnienia i plamienia. A to nie jest NORMALNE. Chociaż jeżeli się nie starasz, to też się powinnaś zbadać.

reklama
Do góry