sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
hehehe no wlasnie. Ja tez mowilam wczesniej " najwazniejsze ze wiem jak powiedziec pain relief" :-)
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, no i wsumie jak sie drzesz;-)to bez roznicy w jakim jezyku
i tak wiedza o co chodzi.
, moja kolezanka tak zrobila i miala luzik;-)
:-)A bylo trzeba sie upominac:-). Mnie w sumie nie byla potrzebna,bo od razu po podaniu oxytocyny dostalam takich skurczy ze juz tylko wyzywalam po polsku. Polozna sama mi zaproponowala znieczulenie:-)

No ja tez dalam rade, ale powiem Ci ze oni to nawet i po angielsku nie rozumieja co sie do nich mowi;-)
;-)

Zaszlam tu w ciaze i tu rodzilam i w czasie ciazy nie ialam zadnych problemow i mimo,ze biegalam do lekarza z kazda pierdula to nie wyganiali mnie
I traktowali wszystko bardzo powaznie i rozwiewali kazda watpliwosc najmniejsza
Porod pierwsza klasa,obsluga genialna,szpital super!:-)