reklama
u nas było by jeszcze piękniej rano gdyby nie ten Pan co zajmuje się porządkiem wokół bloku i jego kosiarkiA moja przez obrzydliwy wiatr ciagle grasowala w lozku i usypiala u nas w lozku a pozniej przenosilam do jej .

Wy już na nogach ja jeszcze w pieleszachMilego
Idziemy na spacer po czersnie![]()

o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwaA mój spał do 8 ale budził się z 10 razy w nocy bo smoczka chciał. I tak jest już drugi tydzień, a tak pięknie mi spał. Więc ja już się nie zaliczam do tych ładnie śpiących
![]()

Ja nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoio widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa![]()

A Werce może kształt nie pasuje? Ja dostałam kilka smoków a mały akceptuje tylko jedne, z aventa
Załączniki
eij
Fanka BB :)
Oj tak. Wypadający smoczek to tragediaA mój spał do 8 ale budził się z 10 razy w nocy bo smoczka chciał. I tak jest już drugi tydzień, a tak pięknie mi spał. Więc ja już się nie zaliczam do tych ładnie śpiących
![]()

eij
Moje mają nukJa nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi. Ciekawe jak będzie z oduczaniem
A Werce może kształt nie pasuje? Ja dostałam kilka smoków a mały akceptuje tylko jedne, z aventa
o tym nie pomyślałamJa nie wiem czy smoczek to taka fajna rzecz. Tak się uzależnił że bez niego się nie uspokoi. Ciekawe jak będzie z oduczaniem

reklama
Artemida90
mój był bezsmoczkowy, był etap ze sobie go ząbkami trzymał ale był już starszy ale nie traktował go jako uspokajacz. Próbowałam z 10 smoczków i żaden nie podszedł. Odpuściłam przynajmniej nie miałam problemu z oduczeniem. Aczkolwiek teraz przy tym skoku rozwoju lubi sobie possać smoczek w butelce, chwile pozwalam ale nie za długo.o widzisz Kajtus chce smoczka to dobrze bo zassie i zaśnie a ta gwiazda nie chce smoczka wogole jka już mega marudna to trzymam jej na siłę żeby zassała 5 minut zmuli ją i wypluwa![]()