Orchidea33
Fanka BB :)
To na pewno sie udaPrzed chwilą też widziałamale już za późno niestety. Czekam na swój transfer jedynego mrozaczka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno sie udaPrzed chwilą też widziałamale już za późno niestety. Czekam na swój transfer jedynego mrozaczka
![]()
Podziwiam, ja bym nie wytrzymałaHej dziewczyny. Idę dziś na betę (7dpt) ale zdecydowałam z mężem, że nie będziemy dziś jej sprawdzać i zrobimy to w sobotę(9dpt) razem z 2 wynikiem.
Ale od wczoraj zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu oraz pobolewają jajniki. Myślę, że i tym razem nie uda nam się zostać rodzicami. ;(
Fajny pomysł...od razu będziesz znała przyrost...bol brzucha może świadczyć o powodzeniu .trzymam kciuki...Hej dziewczyny. Idę dziś na betę (7dpt) ale zdecydowałam z mężem, że nie będziemy dziś jej sprawdzać i zrobimy to w sobotę(9dpt) razem z 2 wynikiem.
Ale od wczoraj zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu oraz pobolewają jajniki. Myślę, że i tym razem nie uda nam się zostać rodzicami. ;(
Nie dziękuję ;* A pomysł sam nam wpadł do głowy bo mega boimy się, że dziś może jeszcze beta wyjść fałszywie ujemna i nie chcemy się martwić na zapas.Fajny pomysł...od razu będziesz znała przyrost...bol brzucha może świadczyć o powodzeniu .trzymam kciuki...
Tak ja...Hej dziewuszkidziś mija 12dt a mnie boli dół brzucha,aż wzięłam nospe. Kurcze zaczynam się martwić i to bardzo że znowu nic z tego nie wyjdzie. Na szczęście nie mam śladów krwi wcale. Betę zrobię w sobotę. Czy któraś z was tam miała?
Ja miewam dalej takie Bóle miesiączkowe...coraz mniejsze i nie biorę już nosy...nie musi to być zły znak a wręcz przeciwnie.Hej dziewuszkidziś mija 12dt a mnie boli dół brzucha,aż wzięłam nospe. Kurcze zaczynam się martwić i to bardzo że znowu nic z tego nie wyjdzie. Na szczęście nie mam śladów krwi wcale. Betę zrobię w sobotę. Czy któraś z was tam miała?
Dokładnie. To jest naturalny objaw. Macica i więzadła się rozciągają więc pobolewaJA do tej pory miewam
Ja miewam dalej takie Bóle miesiączkowe...coraz mniejsze i nie biorę już nosy...nie musi to być zły znak a wręcz przeciwnie.
Ja robiłam już betę 6dt miałam 40 a 9dt 207. Więc mam nadzieję, że to bd dobry objaw . Ale nie zmienia to faktu, że wie denerwuje i to bardzoTak ja...
U mnie bóle brzucha = beta negatywna
Ale takie same objawy moga byc i na ciąże, nie da sie tu niestety nic wywróżyć.