Tak się cieszę że tyle się udało w domu wytrzymać, że ten tydzień w szpitalu to nie tragediaFajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitalu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się cieszę że tyle się udało w domu wytrzymać, że ten tydzień w szpitalu to nie tragediaFajnie jakby się udało jeszcze tydzien, zawsze to tydzień więcej w brzuszku. Gorzej, że Ty ten tydzień spedzisz w szpitalu![]()
Jeśli będę miała jakikolwiek wybór to wybiorę cc. Boje sie o dzieci, wydaje mi się, że przy bliźniakach cc jest dla nich bezpieczniejsza.Babeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
Ja tak rodziłam jak coś piszBabeczki czy któraś z was zdecydowala się lub się decyduje na poród sn swoich maluchów? Mam parę pytań. Może być na priv.
PięknePrzeczytalam forum ostatnie 3 lata wstecz... (od początku nie dałam rady niestety ... może później nadrobię), i muszę przyznać że poznałam odpowiedź na większość nurtujących mnie pytań
Szczerze, to nie zdawałam sobie sprawy, że blizniacze ciążę są aż tak bardzo powikłane.
Podziwiam Was wzzystkie
Do przyszłej środy czekam niecierpliwie na wizytę serduszkową
A to moje pierwsze usg z dwoma pęcherzykami![]()
Ogromne gratulacjeDziewczyny dzisiaj się rozpakowałam. 38tc+2dni. Dzieci zdrowe 3400gr i 3000gr. Dojrzewam po cc I nie mogę się doczekać kiedy pozwolą mi wstać.
BrawoDziewczyny dzisiaj się rozpakowałam. 38tc+2dni. Dzieci zdrowe 3400gr i 3000gr. Dojrzewam po cc I nie mogę się doczekać kiedy pozwolą mi wstać.
Gratulacje, wstaw jakieś fotki jak już będziesz miała możliwośćDziewczyny dzisiaj się rozpakowałam. 38tc+2dni. Dzieci zdrowe 3400gr i 3000gr. Dojrzewam po cc I nie mogę się doczekać kiedy pozwolą mi wstać.