reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Wybieracie juz imiona dle dzidziusia? na poczetku ciąży byłam pewna ,że to chłopiec.W 12 tyg jak byłm na USG to gin powiedział że na 60 % to dziewczynka.Kurcze żadne imię dla dziewczynki mi się nie podoba.A wy już macie swoje typy?

reklama
Mafa masz racje ze jak sie raz poronilo to czlowiek sie boi masakrycznie :crazy:,ale
dokladnie jest dobrze jak do tej pory tym razem i dlaczego mialoby byc gorzej?
O imionach poczytasz w watku odpowiednim :tak:

Ja sie troche pouczylam ale taraz ide pozmywac i z psem ide do sklepu.
Zoladek mnie boli jakos dziwnie nie wiem juz czy z bolu czy jakos na glod hihihihih.
Zjem to sie przekonam .Do pozniej :-D

Własnie znalazłam ten wątek.Dzięki dorota 1-9 .Ja tez idę coś przekąsic i posprzątac.przez tydzień specjalnie nie sprzętałam to teraz tam za swoje . Cały dzień ze szmatką w reku ,ale juz patrze nie mogę na ten brud. Bryy.

Własnie znalazłam ten wątek.Dzięki dorota 1-9 .Ja tez idę coś przekąsic i posprzątac.przez tydzień specjalnie nie sprzętałam to teraz tam za swoje . Cały dzień ze szmatką w reku ,ale juz patrze nie mogę na ten brud. Bryy.

Milego sprzatania :tak:
A ja mialam powazna rozmowe z kibelkiem czyli wymiotowalam od nie wiem kiedy hihi i ciut mi lepiej ,teraz ide sie przewietrzyc :-D

reklama
Ja jak bylam z psem na dworze to kupilam sobie gazete dla kobiet w ciazy
M JAK MAMA :-D fajna gazeta .Mialam jechac z M do znajomych na majowke na ognisko i do tesciowej ale jednak nigdzie nie jedziemy:crazy: poniewaz za ta kase co bysmy tam wydali to wolelismy sobie cos kupic i kupilismy dla kazdego cos dobrego hihih.Dla M spodnie dla mnie bluzeczke i dla dzidzi spioszki i skarpeteczki :-D.
I ja jestem bardziej z tych zakupow zadowolona zwlaszcza dla dzidzi :tak: niz
z ogniska :-D.
Dobra lece sie polozyc

Do góry