Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa który będzie mnie prowadził, czuję ogromny stres znówW wtorekpotem 31 sierpnia prenatalne. A ty ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa który będzie mnie prowadził, czuję ogromny stres znówW wtorekpotem 31 sierpnia prenatalne. A ty ?
żadnego stresuJutro mam pierwszą wizytę u ginekologa który będzie mnie prowadził, czuję ogromny stres znów![]()
Nie wiem kiedy ten stres minie może po prenatalnych wyluzujemy chociaż trochę.Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa który będzie mnie prowadził, czuję ogromny stres znów![]()
to już napewnoNie wiem kiedy ten stres minie może po prenatalnych wyluzujemy chociaż trochę.
Tak mi przykroNiestety nie udało sięczwarte niepowodzenie beta 0.100
bardzo mi przykroNiestety nie udało sięczwarte niepowodzenie beta 0.100
Tak i wszystkie wyniki mamy dobre. Immunolog tez nie ma zastrzeżeń
EmbryoGluejakieś procedury dodatkowe miałaś do transferu ?