Helena!
Moderator
uspokój się, nie masz wpływu na to co będzie, a stres nie działa ani dobrze na Ciebie ani na dziecko.Właśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uspokój się, nie masz wpływu na to co będzie, a stres nie działa ani dobrze na Ciebie ani na dziecko.Właśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
Mam to samo, ale tak jak pisze @Helena! nie mamy na to wpływu, a robimy wszystko, co najlepsze.Właśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
trzymam kciuki dziewczyny !Mam to samo.
Trzymam kciukiWłaśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
Będzie dobrze!Właśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
Mam tak samorane, mam to samo. Cokolwiek mam zrobić, to sobie myślę, że jak się lepiej będę czuła i wszystko odkładam…
Spokojnie, będzie dobrzeWłaśnie się zbieram do wyjazdu ... I powiem szczerze że mam takie kołatanie serca z nerwowo że zaraz padnę
3mam kciuki!Mam to samo, ale tak jak pisze @Helena! nie mamy na to wpływu, a robimy wszystko, co najlepsze.
Super wieści ! GratulacjeJest maleństwo, jest biajce. Nie słuchałam ale widziałam że bije. TP z USG 30.03
Wychodzi TC8+1. Maluszek ma całe 1.74 cmaż się trzęsę że szczęścia