Ja tez mam płytę z hodowli ale jeszcze ani razu nie oglądałam. Nie wiem dlaczego. Leży sobie przy komputerze i czeka. I zerkam na nią za każdym razem … i czuje się dobrzeA wiecie, w No.vum procedury kosztują miliony, za wszystko trzeba dopłacac. Ale...
Dostałam na płytce time lapsy z hodowli naszych zarodków - 120 h w ciągu 45 sekund. W kółko oglądam!![]()
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
my w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancjiNie, nie badałam. Korzystaliśmy z nasienia dawcy, mój kariotyp ok więc lekarz stwierdził że nie ma potrzeby badać

Ładne kombo z dwójką maluchów ?

Ale pewnie tez radość i miłość podwojna

Nie żałujesz ? Nie zmieniłabyś teraz swojej decyzji gdybys mogła cofnąć czas ?

Coffe18
Tez taka płytkę mam choć leczę się w innej kliniceE tam, zależy jakie się ma podejście do tematu zarodków. Dla mnie to piękna pamiątka tego co przeszłam i myślę, że każda z nas czuje inaczej, więc nie ma co generalizować. Niektóre dziewczyny znają płeć od początku, inne nie chcą; każdy ma wybór i wie co jest dla niego dobre. Ja sama poprosiłam o zdjęcie i płytę![]()

Ice41
a ja nie, bo skończyłam 40 latMenopur 75 faktycznie nie jest refundowany ale 225 czy 300 już tak. Ja tak dostawałam a dawkowalam sobie wg zaleceń lekarza![]()
Ja też marzyłam o bliźniakach, miałam 2 transfery dwóch zarodków, ale w 3 dobie - ani nie wiadomo jak się rozwijały, ani czy były zdrowe. Teraz zdecydowaliśmy się na jedenmy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji. Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać
Ładne kombo z dwójką maluchów ???
Nie żałujesz ? Nie zmieniłabyś teraz swojej decyzji gdybys mogła cofnąć czas ?![]()
Ale tak jak Dziewczyny piszą, jeśli zarodki są przebadane ,podobne morfologicznie i nie ma przeciwwskazań to czemu nie?
Ja się nie znam na chaosie nawet z jednym dzieckiem, więc się wypowiem: na bank dasz radę z dwójką
eij
Kombo megamy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji. Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać
Ale pewnie tez radość i miłość podwojna![]()
Nie żałujesz ? Nie zmieniłabyś teraz swojej decyzji gdybys mogła cofnąć czas ?![]()

eij
A tu masz kochana na zachętęmy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji. Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać

Załączniki
Coffe18
Ahaha nie kuś nie kuśJa też marzyłam o bliźniakach, miałam 2 transfery dwóch zarodków, ale w 3 dobie - ani nie wiadomo jak się rozwijały, ani czy były zdrowe. Teraz zdecydowaliśmy się na jeden
Ale tak jak Dziewczyny piszą, jeśli zarodki są przebadane ,podobne morfologicznie i nie ma przeciwwskazań to czemu nie?
Ja się nie znam na chaosie nawet z jednym dzieckiem, więc się wypowiem: na bank dasz radę z dwójką![]()
![]()

Wiesz co u nas głównym problemem są moje niedrożne jajowody . Oprócz tego ostatnio doszła tylko albo i aż trombofilia .
Całą 4 mam 5.1.1 a 1 to 4.2.3 tylko ze nie przebadane …
Właśnie martwię się ze czas mija , lata przybywają … a minimum dwójkę bym bardzo chciała mieć …

Coffe18
Nosz kurłaaaaA tu masz kochana na zachętę![]()

Teraz to mnie przekonałas ….

Cudowności

Właśnie analizuje ze 34 lata już na karku …
Tez na jednym dzidziulku nie chce skończyć … zreszta transfer dwóch zarodków tak naprawdę nie daje nam żadnej gwarancji ze bliźniaki się urodzą …
Raz sie żyje

reklama
eij
Dokładnie, odchować i mieć z głowy, a nie za kilka lat znowu w pieluchy się pchaćNosz kurłaaaa
Teraz to mnie przekonałas ….
Cudowności![]()
Właśnie analizuje ze 34 lata już na karku …
Tez na jednym dzidziulku nie chce skończyć … zreszta transfer dwóch zarodków tak naprawdę nie daje nam żadnej gwarancji ze bliźniaki się urodzą …
Raz sie żyjejak dostać po dupie to raz a porządnie
![]()

Podziel się: