Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam dziś rano i wyszło mi coś takiegoTest zrobiony w piątek po południu. Drugi test zrobiłam w sobotę rano i biel vizira. Załączam zdj testu z piątku:
Niby jest druga krecha, ale nie wiem dlaczego taka gruba hmmmmJa robiłam dziś rano i wyszło mi coś takiego
Na żywo jest cieniutka i delikatne różowa do miesiączki ma 3/4 dni i mam zamiar zrobić jeszcze jeden test i betę dla pewnościNiby jest druga krecha, ale nie wiem dlaczego taka gruba hmmmm
Też dla pewności bym powtórzyła. Życzę powodzonkaNa żywo jest cieniutka i delikatne różowa do miesiączki ma 3/4 dni i mam zamiar zrobić jeszcze jeden test i betę dla pewności
Na pewno powtórzęTeż dla pewności bym powtórzyła. Życzę powodzonka![]()
Stawiam że ten sobotni wygląda tak samo, bo tu przecież nic nie ma.Test zrobiony w piątek po południu. Drugi test zrobiłam w sobotę rano i biel vizira. Załączam zdj testu z piątku: