Coffe18
Fanka BB :)
Przekonałas mnieJa przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przekonałas mnieJa przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek![]()
Duzy kieliszek ,to ja butelkę w sobotę i wczoraj ,bo sobie myślę, a jak to już ostatni raz będę mogła wypic to co będę sobie żałowaćJa przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek![]()
Podczas transferu był jakiś problem i lekarz kazał mi zrobić histero u Donca. Muszę komuś ufać, bo nie dam rady psychocznie przez to przejść. O teście era będę rozmawiać na wizycie.A nie lepiej ten test era z receptywnością, biopsja i Nk ?? Miałaś robioną laparoskopię i teraz jeszcze histerię za 4 tyś.
Zobacz może uda się na Nfz że skierowaniem
A i ta histero będzie z biopsja i nk.A nie lepiej ten test era z receptywnością, biopsja i Nk ?? Miałaś robioną laparoskopię i teraz jeszcze histerię za 4 tyś.
Zobacz może uda się na Nfz że skierowaniem
A i ta histero będzie z biopsja i nk.
Trzeba korzystac przed transferem bo pozniej dluuugo dluuugo nicDuzy kieliszek ,to ja butelkę w sobotę i wczoraj ,bo sobie myślę, a jak to już ostatni raz będę mogła wypic to co będę sobie żałowaćW rodzinach ,gdzie chleją ,nie dbają o siebie i w ciążę jedno po drugim zachodzą.
A z jakiego jestes miasta?Podczas transferu był jakiś problem i lekarz kazał mi zrobić histero u Donca. Muszę komuś ufać, bo nie dam rady psychocznie przez to przejść. O teście era będę rozmawiać na wizycie.
Mnie wzięło strasznie mocno jak zobaczyłam zarodek na ekranie, piękne uczucie i łzy same się lały, teraz już wiem że muszę podchodzić na spokojnie , wezmę relanium dodatkowo zobaczę jakie efektyNowlasnie ja nie byłam zestresowana. Czułam się jak przy inseminacji ,ten ból to chyba od tego cewnika ,bo jak mi już włożył to już mnie zaczął boleć.
A ile tych butelek? ;-) Ja sobie zamówiłam właśnie 4... bezalkoholowe;-)Ja przed transferem wypijalam butelki wina czerwonego wytrawnego. Wszyscy polecaja na endometrium wiec ja codziennie pilam duzy kieliszek![]()