reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Jeśli mam być szczera to ja na żadnym z tych testów nic nie widzę i uznałabym je za negatywne. Ok testy wybarwiają się różnie ale beta powinna rosnąć. Mdłości, ból piersi - nie zawsze oznaczają ciąży, szczególnie przy tak niskiej becie, której nie można wyłapać na teście ciążowym.
Jeśli chodzi o ciążę biochemiczną, to nie brałabym jej pod uwagę jeśli testy są niejednoznaczne a nie ma potwierdzenia wynikiem z krwi.
Moim zdaniem trochę mocno się nakręcasz. Ile cykli się starasz?

reklama
Wszystkie Twoje testy są negatywne. Nie upatruj ciąży tam gdzie jej nie ma. Testy robisz od kilku dni i niby coś na nich wychodzi. Ale skoro kazdego dnia każdy test wygląda tak samo to znaczy, że czas pogodzić się z tym,że w ciąży nie jesteś. A to plamienie można uznać za okres. Być może owulacji wcale nie było i stad takie lekkie krwawienie.

Jeśli mam być szczera to ja na żadnym z tych testów nic nie widzę i uznałabym je za negatywne. Ok testy wybarwiają się różnie ale beta powinna rosnąć. Mdłości, ból piersi - nie zawsze oznaczają ciąży, szczególnie przy tak niskiej becie, której nie można wyłapać na teście ciążowym.
Jeśli chodzi o ciążę biochemiczną, to nie brałabym jej pod uwagę jeśli testy są niejednoznaczne a nie ma potwierdzenia wynikiem z krwi.
Moim zdaniem trochę mocno się nakręcasz. Ile cykli się starasz?
6 cykli 😔

to na spokojnie. Zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. Wcześniej pisałaś, że masz już jedno dziecko. Sprawdzałaś po porodzie czy wszystkie hormony są uregulowane? Czy owulacja występuje?
Wyniki były dobre tak jak przed ciążą okres miałam nieregularny teraz się poprawił czasami parę dni się spóźni

Czyli jak teraz mam założyć że te 3 dniowe plamienie było miesiączką mam to zaznaczone w kalendarzyku i teraz aplikacja mi świruje bo zazwyczaj okres tyle nie trwa wszystkie dni płodne się poprzestawiały

reklama
Gdyby były inne testy to bym kupiła ale mają tylko pink , zastanawiam się czy nie zamówić przez aptekę innego i zrobić
gdyby była ciąża, to by wyszło. Prędzej oszuka - ze nie ma ciazy, a coś prześwituje..

Nie nakręcaj się w taki sposób.. bo sama siebie w ten sposób krzywdzisz.. jeśli nie masz opcji iść na krew prywatnie do jakiegoś labo, do ginekologa (przez znany lekarz znajdziesz lekarza i rano i wieczorem) to porpsotu czekaj na okres.

Do góry