Asiula2002
Zaciekawiona BB
Gdyby były inne testy to bym kupiła ale mają tylko pink , zastanawiam się czy nie zamówić przez aptekę innego i zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
osobiście w obecnej ciazy, na wczesnym etapie miałam dużo śluzu białego, mlecznego. Według mnie jeśli nie prowadzi się długich obserwacji śluzu, to jednorazowo ciężko wyciągnąć wnioski.Ogólnie tak mój okres był 15.07 ale miesiączki są nieregularne ale w każdym miesiącu dostaje okres a w tym tylko 3 dniowe plamienie , noi zauważyłam i siebie śluz przezroczysty przypominający białko kurze
No właśnie nigdy tak nie miałam i dlatego nie wiem co myślećosobiście w obecnej ciazy, na wczesnym etapie miałam dużo śluzu białego, mlecznego. Według mnie jeśli nie prowadzi się długich obserwacji śluzu, to jednorazowo ciężko wyciągnąć wnioski.
15.07, a mamy 30 sierpnia.. według mnie takie odchylenie nie wyglada dobrze, nawet przy nieregularnym okresie.
Zrób betę, kolejny test i znów wyjdzie niejednoznaczny itp i będziesz w tym samym punkcieGdyby były inne testy to bym kupiła ale mają tylko pink , zastanawiam się czy nie zamówić przez aptekę innego i zrobić
Ale jak pisałam mam możliwość iść na betę ale dopiero w przyszłym tygodniuJa myślę, że odwlekanie bety jest bez sensu bo jeśli rzeczywiście miałabyś jakąkolwiek bete wskazująca na ciążę to będzie ona podkładką do dalszej diagnostyki. A tak jesli to biochem to za tydzień nie będzie po nim ślady i obawiam się, że żaden lekarz nie weźmie tego pod uwagę jeśli nie będzie dodatniego wyniku bety
T
Ale jak pisałam mam możliwość iść na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu
jeśli nie masz opcji iść na betę to idź chociaż do ginekologa, na moje okres ma średnio spóźnienie w tygodnie, może warto zobaczyć co się dzieje? Dodatkowo, jak masz nieregularne cykle to z tym tez bym poszła do lekarza.No właśnie nigdy tak nie miałam i dlatego nie wiem co myśleć
Oba testy, które wstawilas dla mnie są negatywne. Nawet jeśli te pierwszy chyba z niedzieli był pozytywny to dziś powinna być gruba krecha. Tylko beta da Ci odpowiedz. Póki co te objawy tez ciążowe nie są skoro ten test jest biały jak śniegT
Ale jak pisałam mam możliwość iść na betę ale dopiero w przyszłym tygodniu