pluto_nova
Moderator
byłam też u jednego konowała na NFZ na darmowym kabarecie!Bardzo mądry lekarz!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłam też u jednego konowała na NFZ na darmowym kabarecie!Bardzo mądry lekarz!
byłam też u jednego konowała na NFZ na darmowym kabarecie!Wrzucę Ci screena co mi powiedział, bo nie chce mi się powtarzać, a tam zawarłam cały repertuar
No i oczywiście pracuje w szpitalu! Kurtyna
Zobacz załącznik 1440263
a no 30 lat jakoś w zawodzie robi
Szpecjalista, ze heja no 30 lat jakoś w zawodzie robi![]()
może razem specjalizację robiliSzpecjalista, ze hejjest lepszy od jednego gina u którego byłam, który się ze mną kłócił ze faza lutealna ma ZAWSZE równo 14 dni
![]()
Nie wiem czy on aż taki stary był, ale być może kształcili się w tym samym miejscumoże razem specjalizację robili![]()
Heej, dzisiejszy test i wynik beta: 29.44Jeszcze zobaczymy test jutro i pojutrze z rana, na pewno podzielę się do analizydopiero we wtorek mam badanie krwi w laboratorium.
Pozytywny test i pozytywna beta… No nie wiem co można sadzićHeej, dzisiejszy test i wynik beta: 29.44
Dziś jest 3tc+4 dni.
Co sądzicie?
są jakieś nagrody?Pozytywny test i pozytywna beta… No nie wiem co można sadzićTrudna zagadka.
Talon na balon xDsą jakieś nagrody?![]()