reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

szczęściary z Was że macie już swoje furki :happy:
Ja dzisiaj piorę materac , robię ostanie prasowanko i łóżeczko będzie już gotowe :-)
Wózek pewnie dostanę jak będę w szpitalu oczywiście wcześniej przeze mnie wybrany:happy: Ponadto już wszystko mam , teraz tylko kwestia spakowania torby i oczekiwania na przyjście Małego Człowieka na świat:-D

reklama
no właśnie marita jest w rozsądnej cenie ale z drugie strony jeśli jest ogromna róznica w funkcjonalności to lepiej dołożyć 400 zł i potem nie narzekać:-)
mi zależy przede wszystkim na dużych pompowanych kołach, żeby zdały egzamin na lesistych terenach, bo często spacerujemy po górach i właśnie po takich terenach, a i nasze polskie chodniki dużo nie odbiegają od tego - dlatego wózek na 3 kolach odpada raczej!

kiwaczka zazdroszcze ci że już masz z głowy:-) ale jak pisałam wyżej ja nie decyduję się na 3 kolowce, choć wiem że są bardzo wygodne:-)

A ja właśnie szczęśliwie zakupiłam QUINNY SX i już nie mam tego dylematu ;-) Wózek prześliczny, i bardzo polecany przez moje koleżanki z praktyką więc myślę że będę zadowolona.

Będziesz, będziesz. My taki mamy i też polecamy;-):tak::-) Kiwaczka a jaki model fotelika macie? Bo własnie jesteśmy na kupnie i myślę, czy Maxi Cosi Citi, czy Maxi Cosi Cabrio?

my tez mamy Speedi identyczny zestaw jak Kiwaczka:tak:Gondolke,nasz ostatni zakup, w kolorze jasno zielonym o taka:
A spacerowa i fotelik sa granatowe:tak:
I tez kupilismy ,ze tak powiem w promocji,bo w sumie dalismy za wszystko 200 funtow czyli ok 900zl.

;-)Chyba mamy fotelik Cabrio, ale nie dam sobie głowy uciąć, był w komplecie, więc nie miałam wyboru. Nawet nie bardzo wiem czym się różnią?
Dla mnie ten wózeczek do istne cudo i wszystko mi w nim pasuje!
A poza tym aż wstyd byłoby narzekać kupując wózek w takiej cenie :-)
Fajnie że już parę Quinny grzeje silniki na lipiec! :-D

Ale przyznam się że poza wózkiem i kołyską (od siostry nie mam jeszcze nic). Jestem w totalnym proszku i pewnie dopiero pod koniec maja zacznę się organizować. (Grunt że mam w czym maluszka przywieźć ze szpitala i gdzie położyć)
Mąż wciąż walczy z remontem pokoju więc czekam cierpliwie aż będę miała gdzie układać te skarby

reklama
My dziś jeździliśmy trochę po sklepach,ale jednak mnie x-lander tak wpadł w oko że jak na razie żaden wózek go nie przebił.Musimy go zarezerwować,a odbierzemy jak się młody urodzi.
Znowu miałam szaleństwo zakupowe :-)Już chyba więcej młodemu nie będę kupowac bo sporo tych ciuszków.Nie mogę sie doczekać jak będę stroic mojego szkrabka. A w jakich proszkach lub płynach pierzecie te ciuszki?

Do góry