Mam wyniki betyz 498 na 1860 po 72h
teraz już czekam na USG które robię dopiero 27.09 jeśli nic wcześniej się nie wydarzy
Ja tak naprawdę piłam i w pierwszej i w drugiej ciąży , a że dość szybko mi kawę odrzucalo to sytuacja sama się rozwiązywala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki betyz 498 na 1860 po 72h
teraz już czekam na USG które robię dopiero 27.09 jeśli nic wcześniej się nie wydarzy
5+2, piersi troche bardziej reagujace na zmiane temperatury, a ze polowa mojego czasu pracy jest w -25 stopniach to troche to odczuwamJa zeroale zawsze mam zero
Pić, ino z umiaremDziewczyny a co wiecie w temacie picia kawy w ciąży?
Pić?
Nie pić?
Można ale do 200mg dziennie?
Zrezygnowałam z porannej kawy z mlekiem na rzecz zbożowej firmy Anatolale jakoś mi nie podchodzi ten smak
Polecacie coś?
pracujesz w -25 stopniach ?5+2, piersi troche bardziej reagujace na zmiane temperatury, a ze polowa mojego czasu pracy jest w -25 stopniach to troche to odczuwaminaczej narazie bez zmian.
Ale smarujecie dziewczyny. Codziennie wieczorem Was nadrabiam, w dzien czasu zabardzo nie mam bo praca, dwojka dzieci i dwa psy troche czasu zajmuja mimo ze to starsze juz samowystaczalne lat 10. No i jak juz nadrobie to zapominam co mialam napisac albo temat sie skonczyl
Za tydzien w piatek mam pierwsza wizyte u poloznej a 27 wrzesnia prywatna wizyte u ginekologa. W Szwecji ciaze prowadzi polozna, ale ja jak w poprzedniej ciazy skocze sobie do polskiego ginka na usg od czasu do czasu
Ja piję... Codziennie po 1 z ekspresuDziewczyny a co wiecie w temacie picia kawy w ciąży?
Pić?
Nie pić?
Można ale do 200mg dziennie?
Zrezygnowałam z porannej kawy z mlekiem na rzecz zbożowej firmy Anatolale jakoś mi nie podchodzi ten smak
Polecacie coś?
nie caly czas, mniej wiecej polowa mojego czasu pracy to zamrazalka i chodzenie miedzy -25 a +25pracujesz w -25 stopniach ?
A to pracujesz w jakimś zakładzie przetwórstwa mięsnego?nie caly czas, mniej wiecej polowa mojego czasu pracy to zamrazalka i chodzenie miedzy -25 a +25Oczywiscie mam specjalnie przygotowane ubranie na takie temperatury, ale po jakims czasie to -25 je pokonuje
![]()
w lidlu. Pieczywo ktore pieczemy jest mrozoneA to pracujesz w jakimś zakładzie przetwórstwa mięsnego?