nieA czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieA czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?
To ja tez czekam jescze ponad tydzieńNo nic zostaje mi czekać do przyszłego piątku. Sprawa powinna się już jakoś wyjaśnić. Ale obawiam się jakoś,że nic z tego nie będzie
Moi rodzice, teściowie i rodzeństwo już wiedząDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
Dziewczyny a co wiecie w temacie picia kawy w ciąży?
Pić?
Nie pić?
Można ale do 200mg dziennie?
Zrezygnowałam z porannej kawy z mlekiem na rzecz zbożowej firmy Anatolale jakoś mi nie podchodzi ten smak
Polecacie coś?
To u mnie wie tylko mążJezu, ja się przez przypadek wygadałam już mojej mamie, koleżankom w pracy i szefowej xD. Pozostałej rodzinie powiemy po USG z serduszkiem.
Zjadlam 1 . Dzidzia 1.15cmPięknie ! Super wiadomość!
To jesteśmy na tym damy etapiewczoraj na usg miałam 7+1 a wdlg OM 7+3 i dzidziuś tez 1.05 cm
piona
![]()
Hejo, no nie mam ciągle wyników i siedzę jak na szpilkach i czekamKochana co z Tobą ???? Zrobiłaś betę wczoraj ?![]()