Agnes4312
Moderator
A wiesz kiedy miałaś owulacje?Tak też mówiła gin.ale jakoś tak bez entuzjazmu i że ciąża dużo młodszą niż na to wychodzi... Więc to mnie trochę zmartwiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz kiedy miałaś owulacje?Tak też mówiła gin.ale jakoś tak bez entuzjazmu i że ciąża dużo młodszą niż na to wychodzi... Więc to mnie trochę zmartwiło
Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitalatrzymajcie kciuki proszę
Nie mam pojęcia właśnie. Wiem tylko kiedy był stosunek (bo był tylko jeden w sierpniu) z 21 na 22 sierpnia ;p według apki owulacja powinna być ok 16-18.08 ale to wiecie gdyby cykl był książkowy...a jak widać nie byłA wiesz kiedy miałaś owulacje?
To tego 21-22 sierpnia w którym dniu cyklu byłaś?Nie mam pojęcia właśnie. Wiem tylko kiedy był stosunek (bo był tylko jeden w sierpniu) z 21 na 22 sierpnia ;p według apki owulacja powinna być ok 16-18.08 ale to wiecie gdyby cykl był książkowy...a jak widać nie był![]()
Hmmm pierwszy dzień okresu to 2.08 cykle mam takie 30-32 dniówek. W sumie nie były regularneTo tego 21-22 sierpnia w którym dniu cyklu byłaś?
To wychodzi, że miałaś owulacje około 20 dc, to normalne, że ciąże będziesz miałaś młodszą niż dni z miesiączkiHmmm pierwszy dzień okresu to 2.08 cykle mam takie 30-32 dniówek. W sumie nie były regularne
Mozesz podpytać lekarza, czasem rekomendują na dłuższy lot wziąć heparyna. Na Baleary masz ok 3h wiec spoko a na kanary to właśnie bym o tą heparyna zapytała. No i będziesz musiała co jakiś czas wstać i chodzić po pokładzieA jak długi lot? Teraz lecimy na Baleary. Potem w styczniu wyspy Kanaryjskie.... Te ostatnie lot ok 6h...nie wiem czy nie za długo![]()
Biorę heparynę od dodatniego testu, że względu na wcześniejsze dwie straty.Mozesz podpytać lekarza, czasem rekomendują na dłuższy lot wziąć heparyna. Na Baleary masz ok 3h wiec spoko a na kanary to właśnie bym o tą heparyna zapytała. No i będziesz musiała co jakiś czas wstać i chodzić po pokładzie
My bilety na święta do PL kupiliśmy już w czerwcu i jeśli nie będzie przeciwskazań to lecimy na 100%
Czyli wychodzi,że ile mogla by mieć? Tak jak liczę dziś 6+1?To wychodzi, że miałaś owulacje około 20 dc, to normalne, że ciąże będziesz miałaś młodszą niż dni z miesiączkinawet tydzień
No to tym bardziej nie masz się co martwić jeśli oczywiście lekarz nie będzie miał nic przeciwkoBiorę heparynę od dodatniego testu, że względu na wcześniejsze dwie straty.