reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie pocieszy to co napisze ale zapewne tak miało być …. To co się wydarza w naszym życiu tez poniekąd czegoś nas uczy … cierpliwości , siły , wytrwałości …

Zycie kopie w dupe ale przecież nie może w nieskończoność prawda ? Głowa do góry maleńka . Odczarujemy jesień ♥️

Musimy dołączyć wkoncu do grona tych szczęściar z ciezaroweczek po in vitro ✊🏻✊🏻✊🏻♥️
nie pisz już nic bo czytając Twoje wpisy to albo łzy napływają albo broda lata ❤️Widać że jesteś cudowną osobą po takiej tragedii podnieść się walczyć dalej i wspierać innych ❤️Życzę Ci żeby ten transfer udał się bo przecież Tymus napewno chciał by rodzeństwo 💙On tam czuwa nad Tobą u Aniołków i zobaczysz że Ci załatwi wszystko ❤️Ściskam mocno

Też miałam takie kłucia i myśli identyczne jak Ty.
Dziś 17+3 I wszystko ok po usg . Szyjka super.
Czasami też taki brzuch na dole mam .jakby spięty i to podobno też normalne. Także nie stresuj się
mnie kłuło całą ciążę jak lekarz pytał co mnie niepokoi to zawsze mu mówiła kłuje mnie🤣chyba już mnie miał dość🤣a dziś to kłucie leży w łóżeczku ❤️

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale trudno się w takie cuda wirzerzy. Zawsze się widzi że dotykają innych a nas mijają 😊

Ale dziewczyny cudowne wieści przekazujecie, dajecie siłę nam ciagle starającym się 🥰
wiem jak jest przykro patrzeć jak na około każdy w ciąży a Ty jeszcze nie przerabiałam to i pewnie każda tu z forumowych dziewczyn. Ja to momentami czułam się prześladowana bo gdzie nie spojrzałam to kobieta w ciąży a jeszcze z bliskiego otoczenia to całkiem mnie dobijało nie to że źle życzyłam ale czułam takie ukłucie zazdrości 🙄Będzie dobrze Kochana zobaczysz uda się ❤️

wiem jak jest przykro patrzeć jak na około każdy w ciąży a Ty jeszcze nie przerabiałam to i pewnie każda tu z forumowych dziewczyn. Ja to momentami czułam się prześladowana bo gdzie nie spojrzałam to kobieta w ciąży a jeszcze z bliskiego otoczenia to całkiem mnie dobijało nie to że źle życzyłam ale czułam takie ukłucie zazdrości 🙄Będzie dobrze Kochana zobaczysz uda się ❤️
Pięknie to napisałaś i odczytałaś bo dokładnie to miałam na myśli. Nic walczymy dalej dziś jedziemy na dodatkowe badania 250 km ;)

nie pisz już nic bo czytając Twoje wpisy to albo łzy napływają albo broda lata ❤️Widać że jesteś cudowną osobą po takiej tragedii podnieść się walczyć dalej i wspierać innych ❤️Życzę Ci żeby ten transfer udał się bo przecież Tymus napewno chciał by rodzeństwo 💙On tam czuwa nad Tobą u Aniołków i zobaczysz że Ci załatwi wszystko ❤️Ściskam mocno
Dziękuje Kochana ♥️

Czasami w tym zawirowanym świecie człowiek wiecej polegać może na WAS niz na osoby z bliskiego otoczenia 😎 - lubie tu byc i lubie tu zaglądać , choć nie przeczę wolałabym tego wszystkiego nie przechodzić i uniknąć to z Wami teoretycznie obcymi osobami jest lżej i raźniej ♥️
Cudownie jest moc komuś sie wyżalić czy pogadac o tym o czym na co dzień z nikim nie rozmawiasz ….

Wierze też ze moje małe serduszko załatwia mi tam u Pana Boga piękną przyszłość ♥️

reklama
Do góry