reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Jakis slabszy dzien mam dzis... slabo sie czuje, brzuch caly czas napiety, glowa mnie boli od wczoraj i jeszcze te bole w szyjce... i brak energii...
To tak jak ja, własnie doszły mnie jeszcze nudności. :baffled:
Nie wiem czy to jest spowodowane tym co przeczytałam na innym forum, na którym też się udzielam. Koleżanka która urodziła w marcu dzieciątko, zaraz przed porodem i po porodzie zresztą uskarżała się na silne bóle głowy i złe samopoczucie. Wczoraj dowiedziała się że zostało jej rok życia, bo ma guza na mózgu:sad::sad::sad::sad::sad:
To straszne i takie maleństwo osieroci.
może dlatego zrobiło mi się niedobrze.

reklama
Madamagda - no mnie tez mdlosci mecza dodatkowo.. ale mysle, ze jeszcze do porodu trzeba poczekac...
Co do kolezanki to. nawet nie wiem co napisac... mloda dziewczyna i male dziecko... ja jakos nie potrafie sobie wyjasnic dlaczego tak sie dzieje. Moze jeszcze uda sie cos zrobic, bo teraz medycyna jest tak zaawansowana, ze nawet w takich przypadkach moze uratowac zycie...

Witam Was słonecznie

Z tym moim zwolnieniem, to trochę za późno, bo wcześniejsze kończyło się 2.
No nic Dzidziuś musi się urodzić w tym tyg. i postanowiłam nad tym popracować, a mój Ł. stwierdził, że chyba nie będzie w stanie, tak dużo i często:-)
Ja dziś już po kolejnej "jeździe" i idę zaraz wypoczywać troszkę, bo męczę się strasznie już za tą kierownicą...

Kamilka wszystkiego naj z okazji urodzinek. Twój Adaś może Ci dziś najpiękniejszy prezent zrobi, co? Oby:-)

madamagda to smutne co piszesz, a ja miałam taki przypadek w rodzinie. Ciocia urodziła w marcu, w czerwcu już nie żyła (rak macicy). Ale opiekowała się małą, to było normalnie widać jak kuzynka była niemowlęciem, a i pewnie teraz jest jej aniołem stróżem...
Matka to najważniejsza osoba w życiu...straszne to.
Miłego dnia Majówki

A ja wzielam sie zakoszenie tyrawy na ogrodku,poszlam na poczte pozniej i na caham bez pytania podeszlam sobie do okienka a co! Potem poszlam do ogrodniczego i kupilam troche kwiatow na ogrod :))))))Chumor mi sie polepszyl bo zrobilo sie kolorowo ,troche po sadzilam,czesc kupilam w doniczkach wiszacych :) Jeszcze jutro mam zamiar isc po kolejne.Z tego wszystkiego mnie tylko boli brzuch jak na @.I nic poza tym.

Co do karmienia cycem to niestety zdrowe,wygodne ale i meczace.Moja Vanesska jak mialam 14 miesiecy to w nocy potrafila sie co godzine budzic na cyca! Mimo ze zjadla pozywna kolacje to i tak cyc byl grany.I wtedy powiedzialam dosc.I ja odstawilam stopniowo.Jak byla mała to z poczatku tez mi ciagle wisiala przy cycku.
Madamagda smutna historia :(((

Maja corcia sliczna taka pyza !!!!

Mi w szkole rodzenia babka, która jest doradcą laktacyjnym powiedziała że pierwszy skok wzrostu jest po 3 tyg, i wtedy trzeba częściej przystawiać dziecko. Następny jest po 6 tygodniu, a potem 3, 6, 9 miesiąc.i w tych momentach trzeba bardziej pobudzać laktację.

a gdzie chodzilas do szkoly rodzenia? ja na Piotrkowska.

Maju ona ma 5 dni i juz taka sliczniunia :-) co bedzie potem?

dziewczyny, mam male zmartwienie. poszlam odebrac wynik moczu a babka mi daje wynik morfologii (ktora odebralam tydzien temu i byla ok) a tam napisane SKRZEP-morfologia do powtorki. to mozliwe ze pomylka, skoro raz juz dostalam wynik, czy oni po kilku dniach zobaczyli, ze cos sie z ta moja krwia stalo i dali drugi wynik?

reklama
czesc dziewczyny ja nieobecna niestety tyle dni bo mojemu mężowi zachciało sie robic cos z kampem a puzniej go formatował same nerwy jednym słowem no i dzis dopiero siadłam do kapa i to tez na chwile bo cały dzien latania to sie zmeczyłam jeszcze na dodatek mamy telefon w naprawie oszaleje no i jeszcze w 2w1 juz bym chciała miec to za soba

Do góry