reklama
Deess.
Fanka BB :)
dobryDostałam wynik progesteronu
Wynik: 61,20 ng/ml
Jestem 25 dpt![]()
Co myślicie![]()

Również gratulujęGratulacje, ja 30 DTP i tez dziś widziałam serduszkoPrzy pierwszym dziecku 3,5 roku demu można było posłuchać serduszka, teraz jest zakaz słuchania

Nudnej i spokojnej ciąży życzę

Podobno ze względu na jakieś szkodliwe fale , nie powinno się na tak wczesnym etapie tego robićRównież gratulujęteż tylko widziałam serduszko a czemu nie można słuchać ?
Nudnej i spokojnej ciąży życzę![]()

Orchidea33
Mi lekarka na poczatku ciazy przepisala urosept bo mi dziwny wyszedl wynik. Mowila, ze to jest lek ziolowy i w ciazy spokojnie mozna zazywac. Mialam 3x1.W poniedziałek powtórzę badanie. Chyba nic nie zagraża kropce prawda?
Ice41
Serduszka do chyba 10 tygodnia nie podsłuchuje się dopplerem (to tu słychać bicie serca) tylko w trybie m-mode. Doppler m.in. podwyższa temperaturę, co nie jest wskazane.Podobno ze względu na jakieś szkodliwe fale , nie powinno się na tak wczesnym etapie tego robić![]()
Ostatnia edycja:
Dziękuję że pytaszJa tam Twoje maleństwo?![]()

Gratuluje kochanaDziękuję że pytaszW środę wiedzieliśmy serduszko, a nasz okruszek ma prawie 8mm
od wtorku mam większe plamienia niż wcześniej więc trochę się martwię, bo były nawet takie ze skrzepami (chyba). Ale na USG wszystko było ok

6t+4dI lekarz powiedział ze który to tydzień ciąży? Pytam bo przy in vitro wiem, ze jakoś inaczej się to liczy
Miałaś 5- dniowy zarodek tak?

No jakoś to się inaczej liczy ilość dni po transferze plus ile dni miał zarodek plus chyba 14 dni. Ja np mialam długi cykl i ostatnia miesiączka była 1. 08 a owulacja dopiero 29.08 ale ciaza jest liczona jakbym miesiączkę miała 15.08

reklama
Trzymam kciukiAle super! Też mam wizytę w 27dpt, więc teraz będę mieć nadzieję narównież ;-)

Podziel się: