Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie zaczęły się bóle jak na miesiączkę 5 dptDziewczyny,kiedy was zaczął boleć brzuch po transferze albo ogólnie coś się zaczęło dziać po udanym transferze? Kurde trzy dni wytrzymałam bez świrowania, a dzisiaj coś we mnie pękło i zaczynam się martwić, że jest 3dpt i nic kompletna cisza ,i że znowu jest dupa. A obiecałam sobie ,że nie będę czytać o żadnych objawach itp ale to jest chyba silniejsze![]()
Spokojnie . Miałam taki sam zestaw leków . Pływałam w śluzieHej. Dzisiaj też mam wizytę u lekarza. Po 9 dniach stymualcji menopurem i orgalutenem. Miałam wcześniej stymulację, ale nie miałam nigdy tego ( podczas stymulacji) śluzu płodnego. A tu normalnie nawał. Jestem w szoku, trochę.
Ja miałam transfer zarodka 5-dniowego (to tez ma znaczenie) i na 2-3 dzień podczas pracy coś mnie mocno zaczęło kłuć w macicy. Trwało to chwile, potem cisza i około 5dpt zaczęłam czuć podbrzusze jak na miesiączkę i ból dołów pleców.Dziewczyny,kiedy was zaczął boleć brzuch po transferze albo ogólnie coś się zaczęło dziać po udanym transferze? Kurde trzy dni wytrzymałam bez świrowania, a dzisiaj coś we mnie pękło i zaczynam się martwić, że jest 3dpt i nic kompletna cisza ,i że znowu jest dupa. A obiecałam sobie ,że nie będę czytać o żadnych objawach itp ale to jest chyba silniejsze![]()
Rozumiem, ja też się strasznie bałam, ale będzie dobrze, jak jest pęcherzyk żółtkowy to puste jajo zdarza się bardzo rzadkoZa 4h idę do lekarza i już chodzę po ścianach
- dziś moje pierwsze usg serduszkowe.
Naczytałam się niepotrzebnie w internecie, ze ładne przyrosty bety wcale nie świadczą o ciąży, bo może okazać się ze jajo jest puste a przyrosty i tak będą.
Trzymajcie kciuki![]()
Ja nie wiem czy jest nawet pęcherzyk bo to moja pierwsza wizyta od transferuRozumiem, ja też się strasznie bałam, ale będzie dobrze, jak jest pęcherzyk żółtkowy to puste jajo zdarza się bardzo rzadko![]()
Jeny wyobrażam sobie co czujesz... to czekanie jest najgorsze, sama mam wizytę w środę popołudniu i juz mnie szlak trafia ... !Ja nie wiem czy jest nawet pęcherzyk bo to moja pierwsza wizyta od transferu
…. Jeszcze 3 godziny i 11 min![]()
Transfer miałam dokładnie 5 września.Jeny wyobrażam sobie co czujesz... to czekanie jest najgorsze, sama mam wizytę w środę popołudniu i juz mnie szlak trafia ... !
Ale zobaczysz bedzie Super i będzie silne serducho! Który to będzie twoj dzień po transferze ? Trzymam kciuki za piekne serducho i czekamy na info❤