Nie boliKurde mam nadzieję że nie będę musiała tego długo brać. A ten zastrzyk co mam wziąć 36 godzin przed punkcją Ovitrelle boli ?? Bo mam jeszcze pół godziny i się denerwuję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie boliKurde mam nadzieję że nie będę musiała tego długo brać. A ten zastrzyk co mam wziąć 36 godzin przed punkcją Ovitrelle boli ?? Bo mam jeszcze pół godziny i się denerwuję![]()
Uff dzięki boguNie bolitzn dyskomfort jak przy każdym innym zastrzyku
![]()
Gonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radęOvitrelle nie wiem ale jak ja miałam gonapeptyl do bolał jak cholerka![]()
Kto jak nie my, kobietyGonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radę![]()
dałaś radę tyle brać zastrzyki to i ten jeden wytrzymaszGonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radę![]()
renia a ja to u ciebie było z transferem ? jak to było u ciebie ?Kto jak nie my, kobiety![]()
i to jest piękneJa leki brałam do 11 tc średnio tygodniowo koszt ok 250 złotych. No ogólnie poszło dużo kasy na to in vitro ale jak to mój mąż mówi zawsze to tylko pieniądze się zarobiTeraz powoli ogarniam wyprawkę też daje po kieszeni ale jak cieszy
![]()
Na transferze kiecka do góry, pęcherz pełny i siuu zarodek w macicyrenia a ja to u ciebie było z transferem ? jak to było u ciebie ?