reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia dziękuję,ale Ty się uparłaś ne te stópki dzisiejsze są super
Stanisław zasnął lecę się lachonić i sprzątać póki śpi Łobuziak jeden

reklama
ja z doskoku.:sorry2: poczytałam, ale nie pamiętam.:sorry2:

ANULKA kolejnych wspólnych, szczęśliwych lat

kwiat_brokat_1.gif
przyłanczam się do życzeń.:-) I jakbym później zapomniała, to już teraz życzę udanej randki.:tak::-)

Małagosiunia pozdrawia - pucuje bidna chałupke na przyjazd meża:sorry2:Anula
1968.gif
żeby zawsze było jak na samym początku, albo jeszcze lepiej i żebyscie się wzajemnie swoim ciepełkiem ogrzewali długo i szczęsliwie;-)

cara - Twój avatorek mnie zgubił! :-):-):-) a ile masz latek?
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!! :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

madźka nam alergolog kazał karmic conajmniej do roku... mamy podejrzenie azs... co prawda pieknie teraz wyglądamy, ale podobno słoneczko pomaga...

iiwka - ja jestem

ojej, laseczki, mówiłyście ze tu juz nie ma ruchu jak w paryżu... a jednak jest! obawiam sie ze cały czas bede w plecy i nie bede nadazac... ale zawsze rano powinnam sie zameldowac...:happy:

buziaczki:-):-)

cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...

reklama
Witam się:-)
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudnia:tak: Wybaczcie więc błędy;-)
Bodzia ach te twoje nózie:laugh2: a jaki masz motór:szok::-D
Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusio:blink: Ech może mu w końcu się unormuje:zawstydzona/y: Biedni jesteście z tymi alergiami wstrętnymi:-(
A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczyc:baffled: Szczególnie niebezpieczne dla osób posiadających balkony, tarasy, ogrody lub jak ja strychy.:sorry2: Dobrze powiadam Meg?
Anula miłej randeczki:tak: I życzę ci wielu lat przepełnionych mega szczęściem i wielką miłością
am-heart14.jpg

Anaconda no przeca masz 18 latek:-p;-):-D
Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna:tak: Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku:baffled:
Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia:confused: A masz duży nadmiar mleczka? Bo moja Madzia się jeszcze raz w nocy budzi z takim mega krzykiem:szok: Najgorsze jednak że się francka na mnie obraziła i nie mogę jej nawet wtedy przytulic:sad: tylko tata:hmm: No ale rano dostaję na dzień dobry takiego ogromnego buziaczka ze od razu mi lepiej. Mam tylko jedną pierś sporo większą od drugiej:dry: mam nadzieję że do komunii się to jakoś wyrówna:unsure:
Iiwka tulę mocno:frown:
Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza:eek:

Do góry