reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i jak zwykle,jak ja jestem to nikogo nie ma:( buuuuu
Ciężko mi na sercu....
Iiwka tulasy dla Cię. nie pękaj minie jakoś to 9 miesięcy i potem jak napisałaś - nic was już nie rozdzieli:tak:;-);-)

Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia:confused: A masz duży nadmiar mleczka?
Taaaak jak jest pod dostatkiem innego zarcia to on na wszystko się zgadza:laugh2::laugh2:najgorzej było przy zasypianiu w dzień bo tulił się straaasznie, szukał cyciusia i raczki za dekolt wkładał ale po tygodniu się pięknie przyzwyczaił i zasypia spokojnie, bez płaczu, przytulony do mamy:-):-) a w nocy jeszcze cycujemy i obawiam się ze to bedzie ta trudniejsza cześć drogi:baffled::baffled: Jakims cudem uniknęłam zastoju i przestoju pokarmu przez pierwsze daw dni musiałam troszkę odciągać żeby nie bolały ale tera jest absolutny luz. dopiero na wieczór mi produkcja wzrasta:dry::-D:-D może nawet powróca piersi me do swego rozmiaru sprzed ciązy:dry: byłoby suuper:tak:

no i musimy deszcz przeczekać zanim na rynu ruszymy:crazy:

Madzia leżała na dywanie i na Tubiśki patrzyła. Babcia jej wczoraj przywiozła nowy odcinek (chyba w gazecie Świat Kobiety była). Tam jest też pierwszy premierowy odcinek Dobranocny Ogród. Mówie wam jakie to pokręcone:szok:
Iiwka jak mi smutno jak sobie pomyślę co ty czujesz:-( Aż mi ciarki po plecach przechodzą bo mój mąż ma w planach emigrację. Tulęci e z całych sił:sad:

Odjazdowy motór co nie????
Jak na nim na weselicho zajade to jeszcze Młodych zakasuje:-p:-p
Cara ale ty masz figure, pozadrościc.......
Bardzo mi się podoba fotka nad wodą.Qurcze musze małżona wreszcie na takie buciki naciągnąć bo chodzą za mną od zeszłego roku:rofl2::rofl2:
Moje dziecię grzeczne nad wyraz tylko matka lenia załapała...A pogoda za oknem hmmm zmienna:dry::dry::dry:

No ja sie pomału zbieram. Dziś u nas odpust i właśnie siorka dzwniłą że się wybiera:-) Pójdziom więc na pacielek;-)

cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...

ojej, Iiwka dopiero teraz zerknełam na suwaczek... bardzo mi przykro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?:happy::sorry2:

cara swietne fotki, ja Ci daje 23-4 lata!:tak:

u nas ok, mały sie zrobił mega maruda.... znów mamy problemy brzuszkowe... chciałam go pomału od piersi odstawiac i zaserwowałam mu pepti, ale nagle pojawiła sie wysypka, brak kupy i niespokojnosc małego... co prawda juz trzeci dzien bez pepti zyjemy ale problemy brzuszkowe nadal sie utrzymują... wiem ze powinnam go karmic conajmniej do roku, ale marzy mi sie juz taki mały odpoczynek... chce dojść do siebie przed drugą dzidzią...

bodzia ja tez dopiero co pidżame zdjełam :rolleyes::rolleyes:
Witam :)
Witam Renifer..ja myślała że Tyś z północy kuli ziemskiej ;-) a tu....;-)
Co do PPP to jest tak jak pisze Siokorka...PPP to straszne cholerstwo, nawet mnie dziś dopadło! Atakuje przez cały rok ale na wiosnę aż strachhhhh :baffled:;-)
Witam się:-)
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudnia:tak: Wybaczcie więc błędy;-)
Bodzia ach te twoje nózie:laugh2: a jaki masz motór:szok::-D
Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusio:blink: Ech może mu w końcu się unormuje:zawstydzona/y: Biedni jesteście z tymi alergiami wstrętnymi:-(
A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczyc:baffled: Szczególnie niebezpieczne dla osób posiadających balkony, tarasy, ogrody lub jak ja strychy.:sorry2: Dobrze powiadam Meg?
Anula miłej randeczki:tak: I życzę ci wielu lat przepełnionych mega szczęściem i wielką miłością
am-heart14.jpg

Anaconda no przeca masz 18 latek:-p;-):-D
Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna:tak: Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku:baffled:
Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia:confused: A masz duży nadmiar mleczka? Bo moja Madzia się jeszcze raz w nocy budzi z takim mega krzykiem:szok: Najgorsze jednak że się francka na mnie obraziła i nie mogę jej nawet wtedy przytulic:sad: tylko tata:hmm: No ale rano dostaję na dzień dobry takiego ogromnego buziaczka ze od razu mi lepiej. Mam tylko jedną pierś sporo większą od drugiej:dry: mam nadzieję że do komunii się to jakoś wyrówna:unsure:
Iiwka tulę mocno:frown:
Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza:eek:
Anula i ja sie dołączam do życzeń :) Wspaniałe to święto!!!

w domciu posprzątane zostałe mi tylko odkurzyć ale chłopy śpią więc niem mogę,ja też już mniej więcej wyglądam chociażdo poprzedniego wyglądu to nie dam rady bom zdeka przytyła a cielska nie da się w chacie zostawić:no::no::blink::blink::sorry2::sorry2:,sms do niani wysłany coby mi ze swojej szafy cuś odpowiedniego przywiozła bo w mojej to marnie;-):tak: no i piekę drugie ciasto bo mnie naszło (ja w życiu nie schudnę :no::no::no::no:
Iiwka trzymaj się tulę mocno strasznie mi Ciebie żal i nie dziwię się,że rady nie dajesz też bym nie dała.
Sikoreczka a gdzie M. chce Ci wyemigrować?Też mamy te Tubisie ale tej drugiej jeszcze nie oglądaliśmy
Acha dzięki za życzenia idę robić kawę któraś chce?

reklama
Do góry