Nie dziękuję. Cieszyć się będę jak przyrosty beta będą dobre.Mnie bolały jajniki i czułam się jak na okres. A poza tym nie miałam żadnych objawów w ciąży, ani wymiotów a no nudności, nic. Tylko brzuszek rósł
. Życzę ci nudnej ciąży
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dziękuję. Cieszyć się będę jak przyrosty beta będą dobre.Mnie bolały jajniki i czułam się jak na okres. A poza tym nie miałam żadnych objawów w ciąży, ani wymiotów a no nudności, nic. Tylko brzuszek rósł
. Życzę ci nudnej ciąży
![]()
Byle rosła porządnie ta cała beta...jedna odczuwa ból a druga nic nie czuje, a trzecia ma jeszcze inne odczucia. Ile kobiet tyle wersji, nie przejmuj się bólami i idz spokojnie na bhcg bo i tak będzie pozytywna jeśli testy wychodzą
trzeba być dobrej myśli bo po co być zlej. Ja nie zrobiłam ani jednego badania bhcg (państwo w którym mieszkam nie zleca jej i tez nie jest łatwo i tanio wykonać ja na własna rękę) i robiłam tylko testy sikane. Nawet nie wiem jak bhcg rosła czekałam tylko na usg modląc się ze wszystko jest ok. A każdy dzień zaczynałam albo kończyłam sikając na test ciążowy to mnie uspakajalo.Byle rosła porządnie ta cała beta...
nie wiem czy przewaga sliczoty czy lobuzaAle z niej śliczny łobuziak![]()
wystarczyloby poddac pomysl i na bank by wsadzilaTrzeciego brakuje![]()
Hej.Wiesz kazda z nas najpierw doszukuje sie objawow a pozniej sie ich boiHej. Zaglądam tu pierwszy raz. Jestem w 8 dniu po transferze blastocysty klasy 4AB. Wczoraj wieczorem wyszły dwie kreski. Testowa blada ale jest. Dzisiejszego ranka powtórka i już mocniejsze krechy. Jutro idę na betę. Ale niepokoją mnie dolegliwości i powoli tracę zmysły. Lekko pobolewają mnie plecy w odcinku lędzwiowym i brzuch. Jednak słabiej niż na okres. Nie wiem co myśleć. Strach iść na betę.
u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.Która dziewczyna miała kontakt z AZS u swojego dzieciątka @DagLer czy @Artemida90wiem że któraś pisała o Ty a nie chce mi się tyle stron wertować
![]()
moja bratanica ma azs i dokladnie ta sama seria dziala u nich cuda, a testowali mase kosmetykow. Teraz juz uzywaja tylko la roche do kapieli i po niej i bardzo rzadko maja problemy.u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.