reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Byle rosła porządnie ta cała beta...
trzeba być dobrej myśli bo po co być zlej. Ja nie zrobiłam ani jednego badania bhcg (państwo w którym mieszkam nie zleca jej i tez nie jest łatwo i tanio wykonać ja na własna rękę) i robiłam tylko testy sikane. Nawet nie wiem jak bhcg rosła czekałam tylko na usg modląc się ze wszystko jest ok. A każdy dzień zaczynałam albo kończyłam sikając na test ciążowy to mnie uspakajalo.

Hej. Zaglądam tu pierwszy raz. Jestem w 8 dniu po transferze blastocysty klasy 4AB. Wczoraj wieczorem wyszły dwie kreski. Testowa blada ale jest. Dzisiejszego ranka powtórka i już mocniejsze krechy. Jutro idę na betę. Ale niepokoją mnie dolegliwości i powoli tracę zmysły. Lekko pobolewają mnie plecy w odcinku lędzwiowym i brzuch. Jednak słabiej niż na okres. Nie wiem co myśleć. Strach iść na betę.
Hej.Wiesz kazda z nas najpierw doszukuje sie objawow a pozniej sie ich boi😉 Mnie np.od 5dnia po transferze tak do miesiaca bolal brzuch jak na okres albo i bardziej.Ciaza przebiegla bez problemowo Michasia ma prawie 16 moesiecy.Takze gratulacje i badz spokojna👍bedzie dobrze

Która dziewczyna miała kontakt z AZS u swojego dzieciątka @DagLer czy @Artemida90 🤔wiem że któraś pisała o Ty a nie chce mi się tyle stron wertować 🤣
u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.

Załączniki

• IMG_5608.jpeg
    IMG_5608.jpeg
    115,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama
u nas AZS było, zwalczyłam kremem z la roche a dostawaliśmy różne kremy od lekarzy. Ten zdal test, używam prawie codziennie po kąpieli. Zmiany zniknęły.
moja bratanica ma azs i dokladnie ta sama seria dziala u nich cuda, a testowali mase kosmetykow. Teraz juz uzywaja tylko la roche do kapieli i po niej i bardzo rzadko maja problemy.

Do góry