reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Uważam, że jeśli ktoś jest mega nakręcony na starania i nie ma życia poza staraniami to dla własnego dobra i dobra partnera należy wyluzować - zdrowie psychiczne jest jednak ważne.
Jednak jeśli, ktoś stara się a poza tym żyje to nie ma magicznego odpuszczenia, bo przecież każda dorosła kobieta jest świadoma, że seks bez zabezpieczenia niesie ryzyko ciąży
Jednak jeśli, ktoś stara się a poza tym żyje to nie ma magicznego odpuszczenia, bo przecież każda dorosła kobieta jest świadoma, że seks bez zabezpieczenia niesie ryzyko ciąży

Casablanca1234
Chyba wystarczy wyciągnąć wnioski z postu autorki...Ale skąd myśl, ze myśli się i tym cały czas i nie jest się wyluzowanym ?

MyszkaMiki30
Nel331
No nie bardzoChyba wystarczy wyciągnąć wnioski z postu autorki...![]()

No cóż ja chyba należę do takich osób. 3 lata starań w tym dwa lata leczenia, badan, zabiegów, stymulacji, inseminacji….. w końcu byłam tak psychicznie zniszczona i fizycznie zreszta tez, ze powiedzieliśmy sobie dosc. Za dużo zdrowia i nerwów i pieniędzy i wszystkiego nas to kosztowało. Poddaliśmy się i zaczęliśmy normalnie żyć, bez testów owulacyjnych, ciążowych, kalendarza, aplikacji, termometru i leków. Po kilku miesiącach pojechaliśmy na wakacje, gdzie się swietnie bawiliśmy i wróciliśmy już w trójkę z nich
reklama
Aksamitka28
Ja mam wrażenie, że wszyscy się uwzięli na "odpuść to się uda"SCzy są tu osoby które musiały odpuścić żeby zajść w ciąże? Jak to u was było ? Przestać liczyć czy nie myśleć ?

Dla mnie "odpuścić" to znaczy pamiętać i sobie i relacji z partnerem, pamiętać, że każdy dzień jest piękny a każdy kolejny miesiąc to nie porażka ale szansa

Powodzenia