Chłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalamDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalamDziewczynki. Odebrałam wynik nifty pro. Wyszedl zdrowy chłopak!![]()
Hej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najemWidać![]()
..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają
![]()
Jak widać moją intuicję mogę sobie wsadzićChłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalam![]()
U mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymyHej Strusio! U mnie z kolei widac tylko troszeczkę a bardziej jak sie najemmyślę że idzie mi wszystko w nogi i d... poki co
co oczywiście mnie przeraża bo jestem niska i nie chcę byc klucha..ale w sumie nie to jest najważniejsze
wczoraj zrobilam nawet krótki trening i o wiele lepiej się czułam potem...całe szczęście że mogę się ruszać...podziwiam te dziewczyny co musiały całą ciążę leżeć...mi by psycha siadła chyba
A poki co na szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare ciuchy ale to chyba juz ost tygodnie...
Co do imion to wszystkie piękne! U mnie w rodzinie jest jeden chłopczyk Leon i wszyscy go wołają Leoś - uroczo
Nam sięz kolei podoba Mieszko albo Korneliatzn mi najbardziej..starego jeszcze musze urobić ale jużprawie sie zgodził
![]()
I tak odpisałamChłopak?! Haha a jednak ! Ale super!!! Cieszę się bardzo ze wszystko ok! Pisałam Ci przed chwilą na kafeterii ale możesz zignorować - pozwalam![]()
Ja sie czuje extra...tzn rano...mam przypływ energii mogłabym maratony biegać a wieczorami to jestem padaka...jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił ..punkt 22.00 zamykają mi się oczy i koniec! Ostatnio zaszalałam w weekend bo u znajomych do 22.30 wytrzymałamI tak odpisałampowiedz mi jak się czujesz? Ja już lepiej i zastanawiam się czy to dobry znak
jedynie zaparcia i gazy przybrały na sile.. no i czasem jakieś kłucia , ciągnięcia z skurcze w podbrzuszu czy pochwie ..co więcej, rano budzę się zwykle koło 5-6 rano głodna jak gdybym pracowała całą noc w kamieniołomach
![]()
A w ogóle to jakis tydzień tunie zaglądałam..sprawdzam dzisiaj i tak sobie myślę...ale ja za wami tęskniłam laseczkiU mnie ogólnie dziwna sytuacja bo schudłam ponad 3kg od początku ciazy... Byłam pewna, że przytyłam ze 3 bo brzuszek mam serio jak na ten etap mocno rzucający się już w oczy ...no ale ponoć na wadze zaczyna się przybierać konkretniej od 2 trymestru...zobaczymy
Też super imiona wybrałaś...a ja się z mężem podczas weekendowego spaceru kłóciłam o imię żeńskie ... Naiwna ja
... Mam nadzieję, że chłopak w moim brzuchu sie nie obraził
![]()
A masz jakieś zachcianki? Bo mnie to od czasu do czasu nachodzi ochota na kiszone rzeczyWidać![]()
..musiałam szukać spodni ciążowych bo moje się już nie dopinają
![]()
SuperHej! Dzięki za pamięć :-*
O covidzie szybko zapomniałam ;-) Nie był zbyt dokuczliwy. No ale nie wiem, czy i jakie będzie miał ewentualnie konsekwencje... Na razie wszystko jest OK.