margaretka89
Fanka BB :)
Oj nie, dziś tam są tysiące rzeczy dla dzieckahahahahha może jeszcze do dziś jest w koszyku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj nie, dziś tam są tysiące rzeczy dla dzieckahahahahha może jeszcze do dziś jest w koszyku![]()
skąd ja to znamOj nie, dziś tam są tysiące rzeczy dla dziecka![]()
Ja kupiłam jakoś po 14.A od którego tygodnia?![]()
jeżeli nie masz problemu z owulacja to na cyklu naturalnym nie powinno byc problemow gorzejDziewczyny, pierwszy raz będę podchodziła do FET i to na cyklu naturalnym. Wszystkie wcześniejsze transfery były na cyklu stymulowanym, zaraz po punkcji. Macie jakieś sugestie/rady? Boję się trochę o endometrium. W tym cyklu miałam 8,5-9,5mm. Codziennie jem trochę awokado i bardzo dużo ryb. Wino czerwone też piję.
Na co zwrócić uwagę??
Super! Myślę, że to daje większą szanse, bo hormony nie będą tak rozregulowane jak zaraz po punkcji. Endo prawidłoweDziewczyny, pierwszy raz będę podchodziła do FET i to na cyklu naturalnym. Wszystkie wcześniejsze transfery były na cyklu stymulowanym, zaraz po punkcji. Macie jakieś sugestie/rady? Boję się trochę o endometrium. W tym cyklu miałam 8,5-9,5mm. Codziennie jem trochę awokado i bardzo dużo ryb. Wino czerwone też piję.
Na co zwrócić uwagę??
Kojarzę właśnie 8mm więc Twoje wydaje się być całkiem fajne. Wiem, że za grube też jest źle. I najważniejsze musi być trojwarstwowe na USG- wtedy jest idealneJa owulacje mam, wiec mam nadzieję, że tu się nic złego nie wydarzy. Bardziej mnie martwi grubość endometrium.
Pamiętacie jakie min. musi być do transferu?
A ile to za grube endometrium?Kojarzę właśnie 8mm więc Twoje wydaje się być całkiem fajne. Wiem, że za grube też jest źle. I najważniejsze musi być trojwarstwowe na USG- wtedy jest idealne![]()
Coś bliżej 14mm ale to z dużym CHYBA, już nie pamiętam gdzie to wyczytałam i czy to było wiarygodne źródło. Juz trochę wypadłam z tematu i zacieraja mi się w pamięci te wartościA ile to za grube endometrium?