• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super! Myślę, że to daje większą szanse, bo hormony nie będą tak rozregulowane jak zaraz po punkcji. Endo prawidłowe :) z jedzenia to Ty wiesz lepiej niż my co warto jeść :) ja zajadalam salatki typu szpinak baby lub salata roszponka/rukola z awokado, pomidorem, ogórkiem i do tego sos na bazie oliwy z oliwek i mozarella lub inny ser i na wierzch pestki dyni lub słonecznika. Chodzi o NNKT i białka też sobie nie żałowałam. Z czegoś to endometrium musi się zbudować. No i na obiad nie jakieś naleśniczki tylko lepiej mięcho ;) no ale to już moje uwielbienie do mięsnej diety
Czekałam kiedy zareagujesz na mój wpis :P
Ja staram się ograniczać mięso i nabiał (ze wzgl. na endometriozę), więc białko głównie z ryb i jajek.
Oprócz diety, supli i takich tam to przyda się jeszcze trochę szczęścia do tego wszystkiego.
Chciałabym żeby tak było, że mój organizm szalał po punkcji i dlatego była klapa. Zobaczymy, bo po wczorajszej wizycie u lekarza jestem jakaś podłamana. Nie był optymistyczny, a ja chyba tego bardzo potrzebuję teraz.

Czekałam kiedy zareagujesz na mój wpis :p
Ja staram się ograniczać mięso i nabiał (ze wzgl. na endometriozę), więc białko głównie z ryb i jajek.
Oprócz diety, supli i takich tam to przyda się jeszcze trochę szczęścia do tego wszystkiego.
Chciałabym żeby tak było, że mój organizm szalał po punkcji i dlatego była klapa. Zobaczymy, bo po wczorajszej wizycie u lekarza jestem jakaś podłamana. Nie był optymistyczny, a ja chyba tego bardzo potrzebuję teraz.
O nie! To przesylam Ci mój optymizm :) fajnie, że coś zmieniacie. Super, że transfer mrozaczka i bosko, że na cyklu naturalnym. Może twoja tarczyca nie dostanie tak po dupie jak na cyklach z estrofemem. Natura wie co robi :)

O nie! To przesylam Ci mój optymizm :) fajnie, że coś zmieniacie. Super, że transfer mrozaczka i bosko, że na cyklu naturalnym. Może twoja tarczyca nie dostanie tak po dupie jak na cyklach z estrofemem. Natura wie co robi
O to to, na to liczę. Przed wizytą wypunktowałam sobie wszystko co moim zdaniem może utrudniać u mnie implantacje. Uwzględniłam oczywiście Twoje wskazówki, które kiedyś mi napisałaś. Trochę żenada, że lekarz sam wszystkiego nie poskłada do kupy, ale no cóż...
A z miłych rzeczy to zmieniam teraz lekarza na młodego i przystojnego ;)
Jak tam końcóweczka? Odliczam razem z Tobą <3 <3

O to to, na to liczę. Przed wizytą wypunktowałam sobie wszystko co moim zdaniem może utrudniać u mnie implantacje. Uwzględniłam oczywiście Twoje wskazówki, które kiedyś mi napisałaś. Trochę żenada, że lekarz sam wszystkiego nie poskłada do kupy, ale no cóż...
A z miłych rzeczy to zmieniam teraz lekarza na młodego i przystojnego ;)
Jak tam końcóweczka? Odliczam razem z Tobą <3 <3
Hehe zawsze do przystojnego miłej chodzić :D
Nasze dzieci już donoszone, mogłyby się wyprowadzić już z brzucha, ale nic z tego... Niech ktoś je już wyjmie! 😂🌈🌈🌈

U mnie dwa transfery i endometrium 2x ponad 14 i też mi nic lekarz nie mówił
Ja nawet nie wiem czy było te trójlinijne czy jakoś tak. USG robiłam w zwykłym gabinecie, bo to była niedziela i następnego dnia Boże Ciało. Lekarz nawet nie spojrzał dokładnie na te zdjęcia i teraz nie wiem czy w ogóle wszystkiego nie spartaczył. No ale na szczęście teraz jestem w zupełnie innej klinice i mam nadzieję, że się uda.

reklama
Ja nawet nie wiem czy było te trójlinijne czy jakoś tak. USG robiłam w zwykłym gabinecie, bo to była niedziela i następnego dnia Boże Ciało. Lekarz nawet nie spojrzał dokładnie na te zdjęcia i teraz nie wiem czy w ogóle wszystkiego nie spartaczył. No ale na szczęście teraz jestem w zupełnie innej klinice i mam nadzieję, że się uda.
Co to znaczy trojlinijne? Wyczytałam, że endometrium rośnie do 15 i jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry