Katie19954
Początkująca w BB
Zrobiłam dziś kolejny testAha rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam dziś kolejny testAha rozumiem
Zrobiłam dziś kolejny test
Oby tylko beta dobrze przyrosła .Gratulacje! Bardziej pozytywny chyba już nie będzie![]()
widać ,ze rośnie bo test ciemniejszy ja tez tak robiłam . Daj znać jak po becieOby tylko beta dobrze przyrosła .
Pewnie ze dam znać .widać ,ze rośnie bo test ciemniejszy ja tez tak robiłam . Daj znać jak po becie![]()
Dzisiaj wyszła beta 118Pewnie ze dam znać .
piękny przyrostDzisiaj wyszła beta 118
po 5 minutach nie odczytuje się testu to tak na przyszłość .Dziewczyny jestem tu nowa. Od roku staramy się o bobaska, cykle mam nie regularne i ciężko określić owulacje
Dzisiaj rano zrobiłam test i wynik po 5 minutach wyszedł taki i nie wiem co sadzić bo już tyle razy się załamałam, ze nie chce się nastawiaćpomoże któraś ?
Zobacz załącznik 1456817