G
guest-1674645698
Gość
Mówicie sobie w biurze kto ma
Jesteśmy we trzyMówicie sobie w biurze kto ma okres?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówicie sobie w biurze kto ma
Jesteśmy we trzyMówicie sobie w biurze kto ma okres?![]()
Trzymam kciuki by nie wróciły mdłości, cudownie było gdy ich nie było. Ja się z nimi męczę od 2 dniGratuluję udanych wizyt
Ja jeszcze tydzień do wizyty.Mdliło mnie przez 3 dni,wczoraj nawet zwymiotowałam, a teraz znów brak objawów.
![]()
jak wizyta?Cześć wszystkim. Życzę Wam miłego dnia, bez uciążliwych objawów. Udanych wizyt! Ja mam o 11.30.
ja pracuje biurko w biurko z szefowa, tez mniej więcej wiemy kiedy każda z nas ma okres (jednej się kończył a drugiej zaczynał). Dzisiaj już coś zaczęła mówić o okresie, ze dostała itd ale na szczęście klient wszedłJesteśmy we trzyMoje dwie koleżanki z pracy tak narzekają co miesiąc na PMS'a, że nie da rady inaczej, zaraz wszystko jasne nic nie ukryjesz a udawać głupio
![]()
akurat u mnie libido spadło, ale nie aż tak do zera. Nie inicjuje zbliżenia pierwsza, co czasami się zdarzało, jak już się zgodziłam ostatnio to powiem ze było dużo lepiej.Cześć jestem Iza,
Termin mi wychodzi na 11 czerwca.
Serce już bije. Mdłości, senność niestety.
Pojawiły się krwiaki wiec plamienia i duphaston wjechał…
Aaa i tez macie libido -100?![]()
Ja mam chyba jakaś blokadę, nie wiem dlaczego. W pierwszej ciąży nie miałam takiego problemuakurat u mnie libido spadło, ale nie aż tak do zera. Nie inicjuje zbliżenia pierwsza, co czasami się zdarzało, jak już się zgodziłam ostatnio to powiem ze było dużo lepiej.![]()
Cześć jestem Iza,
Termin mi wychodzi na 11 czerwca.
Serce już bije. Mdłości, senność niestety.
Pojawiły się krwiaki wiec plamienia i duphaston wjechał…
Aaa i tez macie libido -100?![]()
O jej, to ja się zmuszam trochęJa na początku miałam wręcz większe libido, ale albo miałam infekcję albo później byliśmy przeziębieni, a później doszły objawy typu ciągły ból brzucha i piersi, zmęczenie, a teraz non stop mdłości więc totalnie nie mam chęciwychodzi na to, że nasz ostatni seks to ten gdzie spłodziliśmy bejbi
![]()