reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Joaś nie jest źle, ja zawsze mówie że mogło być gorzej. Aby sie zdrowo urodziła to potem nadgoni i wagę i wszystko będzie jak najlepiej.
Ja poczytałam twoje posty to troszke czuję sie przerażona. Po pierwsze że tak szybko i ja mogę urodzić, jestem tego świadoma ale żeby aż tak szybko . A po drugie , ze jeszcze i moja dzidzia tez może zmienić położenie. Tym bardziej że sie wierci na całego i czasem mam wrażenie że czuję główkę u dołu a czasem nie. No to dałaś mi do myślenie.
Ja poczytałam twoje posty to troszke czuję sie przerażona. Po pierwsze że tak szybko i ja mogę urodzić, jestem tego świadoma ale żeby aż tak szybko . A po drugie , ze jeszcze i moja dzidzia tez może zmienić położenie. Tym bardziej że sie wierci na całego i czasem mam wrażenie że czuję główkę u dołu a czasem nie. No to dałaś mi do myślenie.
Dzieki kochane za podtrzymanie mnie na duchu, jestescie wielkie!!! Joas twoja wypowiedz jest super poprawila mi humorek
))) Przyjechal dwie godz temu, ale sie do niego nie odzywam i zachowuje sie jak by go tu nie bylo...
)) Taki wkurzomy juz siedzi ze nie wiem;P
Ja nocki wyjatkowo dobrze znosze jak na razie wstaje max 3 razy
)) Limba tylko pozazdroscic, chociaz w polsce tez sloneczko coraz czesciej gosci i dogrzewa
))
Ja chyba na trawke sobie do ogrodka pojde polezec bo cud pogoda
))
Ja chyba na trawke sobie do ogrodka pojde polezec bo cud pogoda
reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
My tez mamy halasliwe sasiadki-na parterze corka z mezem,a na I pietrze jej mama ok.50-tki,ale taka hipisowka.Obie bardzo sympatyczne,ale jak wychodza na klatke,to krzycza-zamiast normalnie rozmawiac,ta mama puszcza bardzo glosno muzyke,czasem do pozna w nocy.A wczoraj zrobily sobie grilla wieczorem i tak nadymily,ze trzeba bylo pozamykac okna i kisic sie w dusznym mieszkaniu.
A ja ostatnio,przez te upaly naprawde czuje sie ociezala....Na nic nie mam sily.
A tak sie dobrze trzymalam....
A ja ostatnio,przez te upaly naprawde czuje sie ociezala....Na nic nie mam sily.
A tak sie dobrze trzymalam....
Podziel się: