reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam mamusie!Mata ja tez puchne a u mnie jest dzisiaj zimno i deszcz pada nogi mam jak baloniki nie przejmuj sie,Iwoszku ja tez chodze na basenik i jestem ciekawa jak szybko po pologu bedziemy mogly wrocic do kapieli,Aniknulko wlasnie bylam ciekawa czemu tak posladki pobolewaja,ale to chyba dlatego ze bioderka troszke sie rozchodza,przydal by sie jakis masaz:laugh2:pozdrawiam:happy:

reklama
Pamiętacie jak niedawno mówiłyśmy że jakieś małe dzieci u majówek sie rodzą. No to dzisiaj urodził sie chłopczyk u majówek 3960 i 60 długi , to już całkiem spory!!!!!!!! Widać że dzieci donoszone są większe.

Z tego właśnie powodu staram sie trzymać zaleceń lekarza, biorę leki rozkurczowe i dużo leżę żeby maluszek urodził się w terminie.

Snoopy tylko nie przesadź z tym humorkiem może rozmowa by wam obojgu pomogła? :tak:

Martuśka wogole sie nie przejmuj glupim gadaniem! Baby potrafią być wredne! I wcale nie uważam żebyś była gruba , ani żebyś miala niewiadomo jak wielkiego brzuszka.! Jakie glupoty ludzie potrafi gadac to w glowie sie nie mieści.

Ja tez dziś zaczęłam okropnie puchnąć nogi mam ksztalt nogi zlana w jedna calośc zero kolan kostek i stop :-D dwa okropnie tluste balerony :-D

Mata nie przejmuj się tymi głupimi babami:tak:zazdrosne i tyle a Ty wyglądasz pięknie nawet z opuchniętymi nogami :-)

Wszystkie jesteśmy piękne, dzielne i kochane:-D

reklama
Snoopy a moim zdaniem powinnaś spokojnie ale stanowczo mu wytlumaczyć, że nie życzysz sobie takiego zachowania i ze jeśli chce być ojcem to nech sie jak ojciec zachowuje! Niech ustali sobie priorytety w życiu. Wydaje mi sie ze powinnaś stanowczo określić czego od niego oczekujesz , czego wymagasz a czego nie zamierzasz tolerować. I musisz być konsekwentna!

Do góry