Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Snoopy - czas to najlepszy doradca...Ty się tylko w slub nie pakuj. U nas w rodzinie w ubiegłe wakacje był taka historia: Ona ( moja kuzynka_ zaszła w ciążę młodzi tak jak Ty i J...i co no slub. /quote]
Najgorsze co moglibyście teraz zrobić to ślub! Nie żebym źle życzyla, broń Boże! Ale lepiej sie najpierw przekonaj czy nie skomplikujesz sobie tylko życia wiążac sie z J ślubem. Niech chlopak sie troche wykaże czy zaslugije na Ciebie i mala. Jeteś jeszcze młoda! I tak jak napisala magdziara- czas jest najlepszym diradzcą. A ty teraz każda decyzje podejmujesz za siebie i mala. Jej przyszłość jest w Twoich rękach.
Witam ponownie ja po spacerku w centrum i po zakupkach wykonczona zara mykam pod prysnic bo cos mnie bóle łapią moze po prysnicu mi pomoże . a miałam sie pytac co do sexu bo ja mam juz rozwarcie na 2 centymetry moze juz więcej niewiem i chodzi mi o toi czy mój mąż moze mi sie no wiecie do sierodka spuścicbo sama mam obawy i moze wy mi podpowiecie zgóry dziekuje za odpowiec miłego wieczorku zara mykam pod prysnic puzniej wpadne .Gratuluje kolejnej mamusi ale sobie mały wybrał date 3 Maj pamietna bynajmniej
Dziękujesz to odpowiem - musicie uważać, żeby mu w oko nie psiknąć.

!!!