reklama
Moi sąsiedzi mają dwójkę maluchów (różnica chyba 5 lat) urodzonych tego samego dnia! Jak rodziła sie młodsza, położna mówiła, że od kiedy pracuje (a młoda nie była) jeszcze się jej taki cud nie zdażył... Mnie się widzi, że to fajnie jak dzieci są takimi "prawie bliźniakami"
.

Ze strony rodzić po ludzku:
Sytuacja na porodówkach w Warszawie - Infolinia dla kobiet w ciązy
Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09
Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09
mata-kow
mama do kwadratu :)
Cześć laseczki ale tu zamieszania i ile tematów. Ja już wróciłam od mamy. Najedzona na tydzień. Było leczo, które za mną ostatnio chodziło jak szalone, kopytka( przywiozłam na dzisiejszą kolację do odsmażenia) , była młoda kapustka zasmażana...i aż się dziwię..bo waga ciągle wskazuje + 14 kg, czyli nie jest tak źle.
Ale mi smaczka na kopytka narobiłaś

Ja też czuję się jak hipopotam, olbrzymi hipopotam

Magdziarko witaj po krótkiej przerwie :-)
Ja puchnę, ale jeszcze mogę znaleźć kostki i kolana, ciekawe na jak długo

mata-kow
mama do kwadratu :)
Co tu się dzieje, ogólna panika 
A mi odbija, bo ze śmiechem mówię o porodzie, dzisiaj mężulka się pytałam czy będzie stał przy głowie czy przy nogach
Staram się nie stresować, tym bardziej, że na dobrą sprawę nie wiem co może się dziać
ale póki nie mam świadomości co to poród, to nie mam zamiaru się nakręcać, bo może ból będzie do zniesienia, a dziecko wyskoczy po kilku parciach (ehh, jak marzyć to na całego 

)

A mi odbija, bo ze śmiechem mówię o porodzie, dzisiaj mężulka się pytałam czy będzie stał przy głowie czy przy nogach

Staram się nie stresować, tym bardziej, że na dobrą sprawę nie wiem co może się dziać

reklama
Ze strony rodzić po ludzku:
A właśnie, że nie będę tam dzwonić! Pojadę do porodu i w moim szpitalu będzie dla mnie miejsce!!!
Podziel się: