Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Cześć laseczki ale tu zamieszania i ile tematów. Ja już wróciłam od mamy. Najedzona na tydzień. Było leczo, które za mną ostatnio chodziło jak szalone, kopytka( przywiozłam na dzisiejszą kolację do odsmażenia) , była młoda kapustka zasmażana...i aż się dziwię..bo waga ciągle wskazuje + 14 kg, czyli nie jest tak źle.

ale jutro idę sobie do fryzjera poprawić humor ;-) i mocno skrócić włosy, nie mam zbytnio pomysłu, ale sporo wymagań i mam nadzieję, że fryzjerka będzie wiedziała co robić 

ale póki nie mam świadomości co to poród, to nie mam zamiaru się nakręcać, bo może ból będzie do zniesienia, a dziecko wyskoczy po kilku parciach (ehh, jak marzyć to na całego 

)Ze strony rodzić po ludzku:
Sytuacja na porodówkach w Warszawie - Infolinia dla kobiet w ciązy
Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09