reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko kochana będzie dobrze:tak:na koniec każda kobieta ma wątpliwości i boi się jak to będzie:tak:ja mam sny dot. dziecka uciekam bo chcą mi je zabrać itp. Będzie dobrze:tak:

reklama
Moi sąsiedzi mają dwójkę maluchów (różnica chyba 5 lat) urodzonych tego samego dnia! Jak rodziła sie młodsza, położna mówiła, że od kiedy pracuje (a młoda nie była) jeszcze się jej taki cud nie zdażył... Mnie się widzi, że to fajnie jak dzieci są takimi "prawie bliźniakami":tak:.

Magdziarka ale się uśmiałam :-D to tak jak w tym kawale o Jasiu który pukał tatę w głowę i mówił fajnie Ci :-D no żeby mieć takie schizy to szok:szok:jeszcze przy rozwarciu:szok:

Ze strony rodzić po ludzku:

Sytuacja na porodówkach w Warszawie - Infolinia dla kobiet w ciązy

Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09

Cześć laseczki ale tu zamieszania i ile tematów. Ja już wróciłam od mamy. Najedzona na tydzień. Było leczo, które za mną ostatnio chodziło jak szalone, kopytka( przywiozłam na dzisiejszą kolację do odsmażenia) , była młoda kapustka zasmażana...i aż się dziwię..bo waga ciągle wskazuje + 14 kg, czyli nie jest tak źle.

Ale mi smaczka na kopytka narobiłaś :-p:-p:-p

Ja też czuję się jak hipopotam, olbrzymi hipopotam :baffled: ale jutro idę sobie do fryzjera poprawić humor ;-) i mocno skrócić włosy, nie mam zbytnio pomysłu, ale sporo wymagań i mam nadzieję, że fryzjerka będzie wiedziała co robić :sorry2:

Magdziarko witaj po krótkiej przerwie :-)

Ja puchnę, ale jeszcze mogę znaleźć kostki i kolana, ciekawe na jak długo :baffled:

Co tu się dzieje, ogólna panika :szok:

A mi odbija, bo ze śmiechem mówię o porodzie, dzisiaj mężulka się pytałam czy będzie stał przy głowie czy przy nogach :-D

Staram się nie stresować, tym bardziej, że na dobrą sprawę nie wiem co może się dziać :sorry2: ale póki nie mam świadomości co to poród, to nie mam zamiaru się nakręcać, bo może ból będzie do zniesienia, a dziecko wyskoczy po kilku parciach (ehh, jak marzyć to na całego :-D:-D:-D)

reklama
Ze strony rodzić po ludzku:

Sytuacja na porodówkach w Warszawie - Infolinia dla kobiet w ciązy

Informacje dla rodzących są dostępne przez całą dobę na Stanowisku Lekarza Miasta pod numerem telefonu 022 827 23 09

A właśnie, że nie będę tam dzwonić! Pojadę do porodu i w moim szpitalu będzie dla mnie miejsce!!!

Do góry