Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziarka ktoś super odpisała tej przyszłej mamusi hi hi,
ciekawe czy wzieła ta kobitka to na serio
a teraz opisze wam przykre zdarzenie, może czytałyście o tym w internecie czy widziałyście w wiadomościach, ale wczoraj nie mogłam znaleść sobie miejsca:--
-(
dziewczyna wracała samochodem, za miesiąc miała termin porodu czyli była czerwcową mamusią, a tu piany H.........j wjechała jej na czołówkęmiał dwa promile, siedzi teraz w moim mieście na wytrzeźwiałce
ona śmierć na miejscuchcieli ratować dziecko, ale za nim dowieżli ja do szpitala i zrobili jej cesarkę dziecko juz też nie żyło:-
-
sad:
a temu fiutowi NIC, zero zadrapań,
pomódlcie sie kochane za małego aniołka- był to chłopczyk ,a mam miła zaledwie 22 lata
Witam wpadłam na chwilke , no fajnie ja tu powarznie sie pytam a mi tu żartami szczelaja hihi ale hyba juz nie zdaze wykorzystac mojego mężusia

.

Bo ja za to się smucę, że u mnie taka duża( jak u Kasiau) różnica wieku. Mam na mysli niski stopień porozumienia u dzieci. Wasze maluszki za dwa lata będę kumplami do zabawy a co mój za dwa lata dziewięcioletni Olek zrobi z dwulatkiem - wyrzuci go z pokoju, żeby mu zeszytów nie porysował
Na całe szczęście ja zawsze sobie powtarzam, że wszystko w zyciu ma jakiś swój ład i porządek..juz Pan Bóg nam wyznaczył drogę...i lepiej nie marudzić bo można mieć gorzej.