reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

hej Mamuski:-)
u nas nocka super , mala wstala ok8mej wiec w koncu sie wyspalam:-)

dzisiaj tez zapowiada sie super pogoda, a ja musze piusac prace zaliczeniowa:-(buuuuuuuu
pewnie tatus albo babcia zabiora mala na spacer a ja bede gnic przed laptopem w domu ehhh no coz , ostatni rok wiec musze jakos przezyc.

do pozniej;-)

reklama
dziendoberek!!!
my juz przed 6 na nogach no ale wreszcie mam chwilke, zeby usiasc do kompa ;)
lece poczytac co tam sie u was przez niedziele wydarzylo,,,,

dzień doberek:-)
no to kurde naprodukowałyście...:-)
tak w skrócie bo cos lenia mam..
Women super że imprezka udana...
Karina masakra podziwiam CIę za ten poród,,,a to że drugie dziecie wieksze to nie prawda;-) hihihi tzn. nie koniecznie nie prawda ale napewno nie regóła;-)
Kathe udanego pisania pracy zalicz;-) czuję że się cieszysz;-) hihih
Dziunia gratuluje ząbka!
Wisienka dostaniesz po dupie za takie głupie gadania o wyglądzie!
Mirka przeczytałam mojemu mężowi Twój post o prezentach bo są boskie! cudowne:-) i przeczytałam mu żeby sobie nie zapomniał przez przypadek o dniu matki hihihi
Iwcia miłych spacerków:-) u nas też dziś pięnie w końcu!!!!!!!!!
Bira kopniak w dupcie na rozkręcenie;-)
Anineczka ale wam dobrze z tymi zabkami..u nas narazie marudzenia ciag dalszy!...ale mi zęby wyszły późno a to podobno na dzieciach podobnie więc jeszcze jakoś nie licze chociaż dziąsła wyglądają jakby miały eksplodować:-)

buziaki dla wszystkich mamuś i maluszków

ja dziś na 14 na szczepienie idę z małym na samą żółtaczke...
i stukam się teraz kaweczką:-)

Dzień Dobry

Wczoraj padłam normalnie szok taka byłam zmęczona , nawet nie wiem kiedy usnęłam.

Dziś ładna pogoda może na jakiś spacerek pójdziemy :tak:.
Kacper dalej ma katarek ale nic po za tym , mam nadzieję, że niedługo mu minie to smarkanie.

stuk puk kawucha mamuski:-D
wreszcie nadrobilam ufff!!

mirka-gratuluje prezencikow no i udanych urodzin mezusia a tak wogole to nie wiedzialam, ze 1 dzien matki najwazniejszyu-w takim razie musze mojemu M szepnac slowko

Dzien dobry:tak::tak:

Lilka, super, ze udalo sie z urlopem u Karola:tak::tak: ale ostatni miesiac ciazy w podrozy...? Kobietko, zebys nie urodzila w trasie...:baffled:

no wlasnie lilka!!
ale wiesz co w razie cos to bedziesz miala bilety lotnicze za darmoche!!hahahahahaha!!!
pamietacie jak kiedys o tym gadalysmy

Asix ja juz od jakos 3 dni nawet w nocy nie zamykam okna jest tak goraco!!!

no wlasnie a jak malego ubierasz do snu? bo Matti spi tylko w body z krotkim rekawem pod kocykiem no i na dwor jak twoj davidek wychodzi tylko w body i spodenkach bo tak jest goraco-szok musze mu kupic jakas czapke z daszkiem bo slonce mu strasznie w oczka razi i sie denerwuje:szok:

Aaaa nie napisalam Wam dziewczyna do ktorej chodze na jazde mowila ze jakis czas temu byla na gieldzie kupic konia dla dziewczyny i ogladaly jednego ktory byl spokojny.Ona wsiadla na niego i sploszyl sie wiec ona spadla z niego a on ja przycisnal i noga poszla zlamanie otwarte:-(najgorsze ze na poczatku przestraszyli sie wszyscy bo ona nie czula palcow ani nog ale na szczescie nic innego nie bylo najparwdopodobniej to z szoku nie czula.
Sama instruktorka dostala kopa i cztery zebra polamane byly.
Tak wiec zwierzeta piekne sa ale trzeba uwazac.

masakra!!! ja bym miala uraz do jazdy do konca zycia po takich wydarzeniach!!

bo sie wstydze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ogolnie sukienka jest sliczna, tylko mam wrazenie ze mnie pogrubia, no chyba ze na tych zdjeciach tak wyszlam jakos szerzej.........

wisienka gdzie wstawilas ta sukienke, bo nie moge znalezc!!!!!

Matt w nocy budził się co godzine tak więc musze troche złapać snu na dziś.
Idzie nam druga jedynka,już jest czerwona kreseczka na dziąśle tak więc ząb się właśnie przebija przez dziąsełko i jutro najpóźniej pojutrze będzie drugi ząbek :blink::tak:

GRATULACJE!! no i jednoczesnie wspolczuje marudzenia, ale zaraz bedzie juz po wszystkim!

acha , muszę sie jeszcze pochwalić bo pękam z radości dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek!!!!!!!:-):-):-):-)

GRATULACJE!!!

reklama
Widzialyscie jaka jest nowa opcja na NK -ma sie podglad kto jest zalogowany!!
super!!! miasia i aluska-hahahahaha!!!widze was!!!

Do góry