reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

hej, nie pisałam bo niemiałam kiedy, w sobote skończyliśmy płoty, łączniae z przejściem. W niedziele spacer po polach i lesie, obiad u teściów, w wieczoremteatr, pizza i lody. Teraz ogarnełam w domku i siadłam na neta.
dorotadobry pomysł z tą pracą

reklama
Czarna wiem ze takie mijanie ma swoje minusy ale ja juz na serio z kazdej strony obmyslalam jak to bedzie po urodzeniu dziecka.Moj M teraz pracuje 6 dni w tygodniu od rana do nocy :-(.Tam na stacji pracowalby maksymalnie 4 dni w tygodniu zadko kiedy zdaza sie 5 dni( ja sa urlopy albo jak ktos zachoruje ).Teraz jak ja siedze w domu to bylaby dla nas rewelacja.4 dni by se popracowal czy 5 i 2 dni bylby cale w domu :tak:.Tam zazwyczaj pracuje sie z dziewczyna tzn facet z dziewczyna,sa
to moje kolezanki wiec spoko a pozatym nie robilby z facetemi i nie malby kiedy pic.
Ja wiem o ktorej konczy i moge po niego teraz przychodzic np jak wracalby z dniowki:-DA czsem jak sie zdazy ze na zmianie jest 2 facetow to sa kamery wiec nic nie wypije hihih.
A wiesz jak ja wroce do pracy po urodzenieu to przedewszystkim nie bede
miala problemu kto zostanie w domu z dzieckiem:tak:.Bo jak on robi na rano zawsze
tak jak teraz i ja pojde na 12 godzin an rano to co z kim dziecko zostawie,mama
tez pracuje na rano a tak to problem bylby rozwiazany:tak::tak::tak:.
Jutro pojde zagadac szefa.On dal ogloszenie na necie ze potzrebuje do pracy i boje sie ze jednak mojego M nie wybierze :crazy:

Zawadka ciesze sie ze z synkiem jest oki :-)
Co do zusu to tez sie ciesze ze adreseu nie zapiepszyli ale jakos dziwnie dlugo idzie ta kasa
od srody i dojsc nie umie :-(

ppatqa no najwyzszy czas usiasc i toche odpoczac:-D
dorotka ja ciebie bardzo dobrze rozmumiem. I jestem jak najbardziej za zmiana:-p

Aville powodzenia w rozmowie z szefem:)a Tobie Kaka milego powrotu do pracy:)
Mika Witaj!ja rozwniez jestem nowa:)
Dorota mam nadzieje,ze pomysl z praca dla twojego meza sie uda;)

Dzien dobry wszystkim;-)!ja dwa dni sie nie odzywalam...w sobote bylismy u mojego chlopaka rodziny i w nocy wrocilismy,a wczoraj przyszly mi wymioty i caly dzien przespalam:crazy:,a byla taka sliczna pogoda.No,ale dzis zamierzam wybrac sie do parku obok domu i posiedziec:rofl2:
Co do wagi to ja juz z 5kg przytylam;-),w ciuchy stare sie nie mieszcze.hehe:-)

Czarna dzieki :-D sama masz dzieci i wiesz ze ktos zawsze musi byc z takim maluchem,a zmiana pracy dla mojego M moze byc zbawienna:tak:.

Motylek dzieki :tak: Co tam u ciebie jak sie czujesz????????????

Ja juz troche mieszkanko posprzatalam i czekam jak na zbawienie az listonoszka zapuka z kasa dla mnie ale nik nie puka :crazy::crazy::crazy:.
Mnie jeszcze zmywanie zostalo .Poszlabym na spacer ale jeszcze nie ide gdyby jednak listonoszka jeszcze zechciala do mnie przyjsc:tak:

Motylek w tym samym czasie napisalysmy hihihih wiec moje pytanie jak sie czujesz jest juz nie
aktualne hihihihi.Zatrulas sie czyms czy to byl gorszy dzien ciazowy ??????????

reklama
Do góry