reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
czarna79 zrobie fotke jak tylko odbiore od mamy aparat czyli w niedziele:)

A od 20 maja ide na oddziale popracowac,ordynator wyrazil zgode:)
W piatek udg 3d kurka nie moge sie doczekac:)
A dzieciaczek sie coraz bardziej wierci:)

Gratuluje Avalle :-D

A ja sie teraz testow poucze i czekam na M ale nie mam pojecia o ktorej wroci,
nie dal mi jeszcze znac co i jak :crazy:.I ciekawe jaki wroci dzis ,a tak bym chciala
aby byl normalny bo przedewszystkim nie chce aby pil a po drugie tak dzis pieknie
ze poszlabym sobie z M i psem na spacer.Tak bardzo uwielbiam z nim spacerowac:tak:

czarna79 zrobie fotke jak tylko odbiore od mamy aparat czyli w niedziele:)

A ja w piątek mam wizyte:-p kurde ale ci zazdroszcze tego fikajacego maluszka;-)

ppatqa ja deszczom zdecydowanie mówie NIE:crazy: tak mi brakowało tego ciepełka ze nie moge sie nim nacieszyc:-p

A ja dzis załapałam jakiegoś doła zaczynaja znów mnie łapać głupie myśli. bleeeeeee
Najlepiej zapiłabym to jakimś mocnym drinasem ale zonk nie wolno:-(

Dzonilam do zusu i wyslali je 7 maja to byla tamta sroda wiec dzis najpozniej jutro powinny dojsc aha i co najwazniejsze wyslali na moj adres a nie na ojca:-D:-D:-D.
Ale dzis napisze do nich pisemko aby wysylali mi nastepna kase na konto tak bedzie prosciej i chyba szybciej :tak:.
Ide cos zjesc i poogladac i czekam na listonoszke ciekawy czy dzis sie doczekam ?????????:rofl2:

Faktycznie długo musisz czekać na kasę. Ja dostałam z Zusu w tym samym czasie co wpływała wypłata na moje konto.

Ludzie co tu tak puuuuuuuuuuussssssssssssssssttttttttttttttoooooooooooooo???????????????
:szok::szok::szok::szok::szok:
Dzonil do mnie niedawno moj szef w sprawie dokumentow ktore chcialam od jego ksiegowej i zagadal mnie po drodze o mojego M bo szuka tam na stacje faceta
do pracy :tak:.On zabardzo nie chce malzenstwa ale zanim ja wroce to jeszcze czas minie spory wiec powiedzialam mu zeby moze wziol go na probe najpierw i zobaczyl
jak sie sprawdzi .Szef mowil mi o tym tak nieoficjalnie i mowil ze sie zastanowi.
Ja jutro zaniose mu takie moje pisemko dla jego ksiegowej a pozniej ona mi
da te pisma ktore mnie sa potrzebne i jutro lub w srode jeszcze z szefem pogadam o M.Bardzo bym chciala aby tam M poszedl pracowac bo teraz robi na czarno tam dostanie umowe ,zarobki podobne,teraz dostaje tygodniowki tam co miesiac wiec
inaczej sie czuje ta kase.Skladki bedzie mial placone , praca od 6 do 18 i od 18 do 6
Ja bede wiedziala kiedy robi i gdzie dokladnie i z kim,wiem co tam moze robic a czego nie hiihi.Mialby wolne w tygodniu cale dnie wiec bylibysmy razem:tak:.Zmienilby otoczenie wiec moze przestalby pic :tak:.

A najwazniejszym plusem jest to ze ja zaraz po maciezynskim chce wrocic do pracy
i jak ja wroce i M tez pracowalby w tej samej firmie to wiecie szef by nam tak grafik ukladal ze nie pracowalibysmy reazem i tym sposobem jak ja bym poszla
do pracy M bylby w domu z DZIECKIEM i na odwrot i mielibysmy klopot rozwiazany,
kto zostaje z dzieckiem tym sposobem zawsze ktos bylby z dzieckiem.Czasem pewnie oboje bysmy mieli wolne wiec oboje bysmy byli w domu z dzidziolkiem.
Tego szefowi nie mowilam przez telefon ze uratowalby nam zycie kto bedzie sie opiekowal dzieckiem jak ja wroce do pracy ,ale jak bede z nim rozmawiala to napewno mu o tym powiem.Ale sie rozpisalam wiem ze to nic pewnego ale ja se juz narobilam nadzieji a z tego moze nic nie wyjsc bo jak szef postanowi ze nie chce malzenstwa to nic nie zrobimy
Dziewczyny 3 majcie kciuki

To naprawdę było by super. trzymam kciuki żeby się udało. Tyle kłopotów miałabys z głowy. M w nowym towarzystwie nie miałby z kim kufla obrócić:)

ahoj:-)
W piątek byłam na zdjęciu szwów z moim synkiem i mieliśmy caly dzionek dla siebie i poszwędaliśmy się mocno.Synek był bardzo zadowolony z jazdy pociągiem i autobusami i jak wrócilismy do domciu mówi: mama fajnie było na wycieczce
icon_biggrin.gif
Sobota zleciała też dośc milutko a wczoraj pojechaliśmy na wymarzone synka rybki - mały wedkarz nam rośnie. Był bardzo dumny że złowił sam rybki
icon_biggrin.gif
ja się znów tak dotleniłam ze pomimo, że poszłam spac o 21 to dzis miałam wielkie problemy z podniesieniem powiek o godz 6.
icon_wink.gif

Widze, że u Ciebie sie działo przez weekend:)

hej, nie pisałam bo niemiałam kiedy, w sobote skończyliśmy płoty, łączniae z przejściem. W niedziele spacer po polach i lesie, obiad u teściów, w wieczoremteatr, pizza i lody. Teraz ogarnełam w domku i siadłam na neta.

Widzę, że prace idą pełną parą a my się jeszcze za nic nie zabraliśmy. Liczę, że w urlopie mąż pomaluje nam mieszkanko:)

Dziewczyny a co sadzicie o ciuchach ciazowych?nosicie juz takie?czy poprostu normalne kupujecie i troszke wieksze?

Ja narzie w sowje spodnie wszyłam kliny z gumy, a na letni kupiłam pas ciażowy...i mam nadzieje, że jakis czas tak przepękam:) Wolę sobie kupić ciuchy po ciaży...

ja też już od jakiegoś czasu chodze raczej tylko w ciążowych ciuszkach szczególnie spodnie. Ale są one drogie( przynajmniej tu gdzie mieszkam) :crazy:więc nie będę kupować zbyt wiele. Mam 3 pary spodni ciążowych, kilka bluzeczek, spudniczki na lato sukienke i dresy w które wchodzę.
Jeszcze wchodzę w niektóre ciuszki normalne te bardziej rozciągliwe ale jest ich już coraz mniej:-p

Ceny za ciuchy ciążowe to porażka. Ja ratuję sie tunikami sprzed ciaży... i tak jak czarna kupuję tuniki w zwykłych sklepach zeby móc to potem wynosić;-)

ja mieszcze sie tylko w dresu, wczoraj do teatru założyłam czarne spodnie zapiete na gumke od włosów, bo nie ma szans. wziełam sie za obiad, ale upał, nie idzie wyrobić, czekamy na deszcz bo przez 3 tyg nie spadla ani kropla, najgorsze jest to ze do piatku deszczu nie zapowiadają i niewiemy co będzie z trawą posadzona na łące.

Patent z gumką jest super, ja używam recepturki albo kawałka sznurka:-D

Gratuluję i życzę powodzenia.

Ja dziś pierwszy dzień w pracy. Było miło. Miałam wrażenie jakbym wróciła po weekendzie. Mam trochę zaległosci ale powoli wszystko wyprostuję. Na razie nie mam czasu w pracy na BB ale będę zagladać do Was w każdej wolnej chwili - w koncu się od Was uzależniłam:)

czarna79 oj wiesz co mnie etz sie marzy drink niekiedy jak mi jest zle,no ale musimy poczekac,i do tego papierosek tez mi sie marzy no ale trudno:)

reklama
Co do papierosów to ani ja ani mój M nie palimy więc nie ma problemu , ale piwka to też bym się napiła ale potrafię się opanować(choć na dworze taki ukrop...:-p)

Do góry