Beata34
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki
potem poczytam co naskrobałyście i pędzę po Michała do przedszkola
ale u nas skwar aż miło
potem poczytam co naskrobałyście i pędzę po Michała do przedszkola
ale u nas skwar aż miło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz ide z malym do zoologicznego i popytam sie czy nie wiedza czy ktos chce fretke, chce oddac ale tylko w dobre rece.![]()

Ale ponoc dziewczynki sa mniejsze... wiec moze teraz jak bedziemy starac sie o dziewczynki... to beda mialy k.3500g...![]()

Kathe no zobaczymy dzisiaj było ciut gorzej rano ale teraz jest ok
beata oby oczko bardziej sie poprawilo
...
anulka
impreza byla w lokalu,gości około 15 osob - skromnie
prezenty od 200-1000zł były wiec nie ma reguły
każdy daje tyle na ile go stać.
Dziunia gratulacjeacha , muszę sie jeszcze pochwalić bo pękam z radości dzisiaj wyszedł pierwszy ząbek!!!!!!!:-):-):-):-)

Dzień doberek
Witam już po porannej kawce,bo u nas pobudka była już o 5:30.Ale chociaż pogoda piękna to dzień spędzimy na spacerkach,Madzia jeździ w nowej spacerówce i jest zachwycona, ciągla coś sobie gada.
Beata jak przygotowania do wyjazdu?

Kathe ja też o dziwo miałam luzik z rana bo ola spała do 7,45hej Mamuski:-)
u nas nocka super , mala wstala ok8mej wiec w koncu sie wyspalam:-)
dzisiaj tez zapowiada sie super pogoda, a ja musze piusac prace zaliczeniowa:-(buuuuuuuu
pewnie tatus albo babcia zabiora mala na spacer a ja bede gnic przed laptopem w domu ehhh no coz , ostatni rok wiec musze jakos przezyc.
do pozniej;-)
zwariowałaAsix rzeczywiście mnie też rozbawiają one buźkaheheheh, Asiu ja też Cię widzę
A w ogóle kiedyś to Ci miałam napisać, ale uwielbiam jak wstawiasz te swoje emotikonki śmiesznezawsze mi się gęba śmieje ;-)
no i coś czuje ze mi lekarka Kapika nie zaszczepi..
taki chłopak o 2,5 miesiąca starszy z którym wczoraj Kapik się "macał" hehe tzn. ten chłopak dotykał go jak leżał w wózku...dziś jest chory ma gorączke! no mnie normalnie chyba coś trafi!... i tak pójde do pediatry zobaczymy co powie....
no i u mnie po pięnej pogodzie..już prawie całe niebo w chmurach!! no masakra...
kiedy się w końcu ciepło zrobi..
jak wy piszecie że ubieracie maluchy bez rajtuzkó itp..to mi się cos robi bo u nas ciągle zimno..
dzis go wzięłam bez rajtuzków na spacerek...bo było gorąco no to teraz niebo zachmurzone całe i od razu temp. w dół! wrrrr
Witajcie mamuski
W koncu wrocilam musze ogarnac mieszkanie.
Wozek w koncu kupilam ale zupelnie inny niz chcialam wiec nie jest to taki moj wypatrzony wozeczek ale nie jest tez zly juz poprostu zmeczyly mnie te szukania, pozniej wkleje fotki.
Tak wogole to cala droge od rana glowa mi peka, jest mi niedobrze.
Pozniej nadrobie co naskrobalyscie i odpisze
Buziaki

wklejaj fotkija tylko na chwilkę bo dopiero wróciłam..
Kapik zaszczepiony waży 7400:-) czyli wszystko w normie przez 2 miesiace przytył kilogram...
dostał tabletki na wzmocnienie kosci...ossopan... no bo on to jeszcze taki lelawy :-) hehe
ogólnie wszytsko ok..
potem poczytam co u was...teraz lecę coś zjeść..bo on padł..ale kurde nigdy się tak nie darł na szczepieniu jak dziś... ale pielęgniarka mówi że żółtaczka to ponoć boli...;/ no ale juz jesteśmy po i nast. szczepienie po roku dopiero:-)
buziak miłego dnia
Ano tak ale jaka radocha będzie od środy zero gotowania, prania, sprzątania gorzej po przyjeździeBeatko ty to się babo nalataszJ przed tym wyjazdemJ